Gedreven, onverklaarbaar met interactieve skills

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Dean Mouhtaropoulos)

Goochelaar Stan is een gedreven tafelgoochelaar. Met zijn magie onder de neus van de toeschouwer zorgt Stan voor een unieke belevenis met onverklaarbaar entertainment op enkele centimeters afstand onder je gezichtsveld. Stan bevindt zich tijdens zijn optredens niet op een podium, maar tussen de mensen in. Zijn goochelstijl kenmerkt zich daardoor door het persoonlijke en interactieve karakter.

Onvergetelijk

Entertainment zit bij Stan in zijn bloed. Al op jonge leeftijd wist hij dat hij wilde optreden om mensen te verwonderen. Wat startte met een spel kaarten is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een serieuze professie. Inmiddels hebben veel particulieren en bedrijven goochelaar Stan op bezoek gehad en wist hij tijdens ieder event de gasten een eeuwige herinnering mee te geven. Goochelaar Stan weet iedereen te laten ‘ontsporen’ met zijn verbluffende trucs en met zijn humor en magic skills een onvergetelijke indruk achter te laten.

Instagram

TABLE-MAGIC

Goochelaar Stan weet op korte afstand van zijn publiek, met zijn interactieve skills een adembenemende indruk achter te laten.

BEURS MAGIC

Op of in de buurt van uw stand, zal goochelaar Stan de bezoekers op een magische wijze uw bedrijf of product onder de aandacht brengen.

ZAKKENROLLER

Op zoek naar een zakkenroller? Dan bent u bij goochelaar Stan op de juiste plek voor optimaal entertainment.

Wilt u meer informatie van Goochelaar Stan?

 
reCAPTCHA is required.
Evert van Asselt – Comedy Magician
Menu