Magico de Goochelpiet (solo)

In een Spetterende Sinterklaasshow zet alles op z’n kop!

sinterklasshow, voorprogramma sinterklaas, magicoMagico is de meest magische zwarte piet van Sinterklaas.
Hij is door de goedheiligman vooruit gestuurd om de kinderen te verrassen met zijn wonderbaarlijke goocheltrucs.
Rode koontjes van plezier en open monden van verbazing bezorgt zijn publiek als hij gaat goochelen. Helaas gaat er in de show ook wat mis: is namelijk de pepernoten vergeten, als dat maar goed afloopt…

Naast de wereld van magie betrekt Magico de Goochelpiet de kinderen (en stiekem ook de ouders) in zijn muzikale zwarte pietengym. In dit interactieve deel is het zingen en swingen en gaan alle voetjes van de vloer!

Magico de Goochelpiet heeft net als de kinderen een tekening gemaakt voor Sinterklaas, alleen hij is nog niet ingekleurd. Lukt het hem samen met de kinderen om de kleurplaat af te krijgen voordat de goede Sint op bezoek komt?

Uiteraard loopt alles goed af en haalt Magico op het einde van de show, onder luid gezang van de kinderen Sinterklaas en zijn andere zwarte pieten binnen.

 

 

 

 

 

 

 

Magic Disco Sint Show
Magico & Dimitri, het meest Magische en Muzikale Pieten duo voor Sinterklaas!

Bij het ontvangst van uw gasten word iedereen muzikaal begroet door Dimitri. Hij is de meest muzikale zwarte piet met een platenkoffer vol klassieke sinterklaasliedjes afgewisseld met de moderne Hits voor Kids! Terwijl de zaal volstroomt en iedereen geniet van koffie of limonade neemt Dimitri iedereen mee op een muzikale reis langs de allerleukste Sinterklaasliedjes.

sinterklaasshow, voorprogramma sinterklaas

 

Wanneer iedereen er klaar voor zit trakteert Magico groot en klein op een leuke en magische show. met ruim 24 jaar ervaring weet hij iedereen te boeien en te verrassen. Magische kleurplaten, pepernoten en gekke goochelstokken passeren allemaal de revue.  Dit afgewisseld met leuke liedjes en muzikale effecten door Dimitri. De show word afgesloten met een Kleurrijke ballonnen Finale waarbij er in een handomdraai de allerleukste ballonfiguren op het podium verschijnen.

 

Tenslotte halen Dimitri en Magico desgewenst Sinterklaas en zijn pieten binnen voor een soepel verloop van het programma.

JULIAN MARSHAX – DJ & Producer
Goochelaar Dann Stevens
Menu