Magus Utopia

Momenteel de meest sensationele illusieact ter wereld!

Ontdek de magie van de 21e eeuw met Magus Utopia! De creators en artiesten nemen je mee in een fascinerende en verbluffende wereld van fantasie.. De spectaculaire acts van Magus Utopie weten de hele wereld te veroveren en met de show “Nightmares” werd het team van Magus Utopia in 2012 bekroond tot Wereld Kampioen Illusionisme. Inmiddels is deze show al in 30 verschillende landen en 15 TV-shows opgevoerd. Indrukwekkende illusies, fascinerende en fantasierijke karakters en vooral ook de bijzondere visuals maken deze illusieshows uniek in zijn soort.

Marcel Kalisvaart en Aquila Junior vormen het creatieve brein achter deze vernieuwende illusieshows. Zij combineren de kusnt van storytelling met de meest mysterieuze kunstvorm…MAGIC! De missie van deze twee fantasy creators is om de meest oneglooflijke illusieshows op aarde te produceren.
Vaak wordt opgemerkt dat het net als kijken naar een film is, een beter compliment kunnen zij niet ontvangen.

Recent waren zij te zien als halve finalisten tijdens Britain’s got Talent. Een ware kroon op hun eerdere successen.

Magus Utopie is in verschillende varianten te boeken. Van klein tot megapodium, van 15 tot 10.000 gasten.
Zoek je ook een unieke, fantasierijke en adembenemend goede show als opening, tussenact, knallende afsluiting tijdens jullie event, dan raden we je aan om wat meer informatie aan te vragen.

“Nightmares” was vorig jaar te zien in het Engelse Tv-programma The Next Great Magician

Momenteel de meest sensationele illusieact ter wereld!

TON BAL
SCOTT & MURIEL
Menu