masters of entertainment www.dutchmagic.nl

The Masters of Entertainment brengt een diversiteit aan entertainment, shows en interactie. Met veel stijl, enthousiasme en een dosis humor weet het team van The Masters of Entertainment tijdens elk event het publiek optimaal te maken. Opzienbarend, uniek en vooral spektakulair zijn de verschillende settings van The Masters of Entertainment.

Hieronder ziet u een aantal van de vele mogelijkheden die The Masters of Entertainment tijdens uw event kunnen verzorgen.

 

THE MASTERS OF BEAUTY

master-of-beauty-inhuren-2

Überstylisten Francois&Lacy van de Masters of Beauty ontpoppen zich als de Victor & Rolf van iedere party.
Met föhnen, straiters en aanverwant haaraccesoire en een pallet vol kleurrijke gelaatsverfraaiers worden gewillige gasten gemetamorfoseerd tot ware rode loper figuranten.

Naast TOP-entertainment ter plaatse zijn de Masters of Beauty tevens verantwoordelijk voor een groot vermaak in het algeheel door hun op het festijn rondwarende creaties van zowel het vrouwelijk als mannelijke kunnen.
De Masters of Beauty verfraaien iedere gast tot entertainment bóven maat!!!! Indien gewenst kan het duo uitgebreid worden met meerdere Masters of Beauty vanuit hun vakkundig netwerk. Zowel in showy-white als in black-tie te boeken!!!

 

THE MASTERS OF INNER AND OUTER BEAUTY:

mastersofinnerbeautyInnerlijk is onlosmakelijk verbonden met uiterlijk en vice versa! Vanuit deze levens visie presenteren de Masters of inner&outer Beauty hun kunnen op het gebied van zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid. Geheel trouw aan de hedendaagse trends op het gebied van natural raw foods, superfoods, biologische make-up lijnen en idem haarverzorging verwennen zij hun gasten met vakkundige ‘make-inner&outer-overs’. Middels Live blend & cook sessies kan men genieten van overheerlijke verse smoothies en hapjes die een boost geven aan de mens zijn meest mooie innerlijke krachten. Daarnaast staan een vakkundig haarkunstenaar en visagist, in de sfeervolle High-tech lounge studio, klaar om met biologisch verantwoorde middelen het uiterlijk op een lijn te krijgen met datgeen het innerlijk bij deze act ervaart.
Een nieuwe combinatie van TOP-entertainment en info-tainment met hedendaags onmiskenbare waarde.  Een act die naast op de feestavond zelf, ook letterlijk en figuurlijk het leven daarna verrijkt.

Let’s make Inner & Outer equally beautifull!!!

DE RUITERY’S:

DE RUITERY'S www.dutchmagic.nl Onder het motto: “Over-the-TOP but not Over-the-Edge”  brengen de Ruitery’s een wervelende show vol krachtige vocalen en visueel tot de verbeelding sprekende taferelen.
Na een hilarische fotoshoot-entree  metamorfoseert Masters of Beauty icoon Scott McCain menig aanwezige tot Geruite Boy of Babe. Pierre de Poules en Truitje OosterRuit brengen terwijl een repertoire wat geen enkele stemband onberoerd laat en improviseren er vrolijk op los. Tussen deze voor oor/oog en lachspier strelende momenten door gaat DJ Prince de Galles heerlijk muzikaal tekeer en vermaken de Ruitery’s mini Security’s de gasten op een onnavolgbaar grootse wijze.

Dit vermakelijke Ruitery’s team is tevens (R)uit te breiden met de stoere dansbare BuikRuit en/of dus de genoemde Ruitery’s Mini Security en meer Masters of Beauty. Kortom: De Ruitery’s garanderen een feestje wat ieder zintuig tot in de uiteinden doet zinderen en in ieders geheugenRUITerlijk en figuurlijk gegrift zal blijven staan.  Zowel  avondvullend als openings- en/of tussenact te boeken.

DE BLOEMENDALES

bloemendales www.dutchmagic.nl

HELEMAAL HOLLANDS

Met veel verve richten zij hun vermakelijke pijlen op doelgroepen als bijvoorbeeld  Senioren, maar ze begeleiden met alle plezier ludieke Bingo’s en aanverwant puur Hollands speelgenot voor groepen binnen iedere leeftijdscategorie.

Deze 2 enthousiaste heren bloeien letterlijk op tijdens het akoestisch zingen van hun ongecompliceerd en aanstekelijk repertoire.

Uitgedost in o.a. de bekende “Tulpen uit Amsterdam” brengen deze “malle Babbe’s” unplugged de “rozen voor Sandra” “vi(V)a Espana” middels “een reisje langs de rijn” rechtstreeks naar de gasten onder hun overtuigend motto “laat de zon in je hart”. Overduidelijk is dat hun oogstrelende verschijning ook al voldoende in petto heeft dit te bewerkstelligen. Vandaar ook uiterst geschikt voor ontvangst-act en animatie in het algemeen.

De Bloemendales geven zowel qua presentatie als muzikaal of louter aanwezig, letterlijk en figuurlijk kleur aan ieder festijn!

THE STORY OF M.O.E

Hans Vermeulen; zanger/acteur-improvisator-presentator en bedenker/vormgever van vele typetjes en acts.
“Ik heb me laten scholen in zang en drama bij o.a. Dhr L. Brandt te Antwerpen en ben me verder gaan
ontwikkelen als entertainer in de breedste zin van het woord ‘all over the place’. Door mijn avontuurlijke
aard wilde ik namelijk overal aan proeven. Zo heb ik mogen meewerken aan een tal van straat- en kinder-theater-,
film/TV- en Revue-producties, musicals en Opera en later vooral aan zelf ontwikkelde formats als Dinner-shows en evenementen-acts”!
Ronald Genefaas; Haarkunstenaar, visagist en bovenal grote liefhebber/kenner van alles wat met Fashion&life-style
te maken heeft. “Ik heb me laten scholen door de meest vooraanstaande in hun vakgebied op academies en salons
in Rotterdam, Brussel en Parijs. Dit gaf voldoende bodem om mijn kunsten uit te mogen oefenen bij vooraanstaande
modeshows en theaterproducties. Maar vooral 25 jaar lang in eigen salon “Ile de France” te Breda. Na deze
enerverende periode van mijn leven vond ik de tijd rijp de spreekwoordelijke horizon te gaan verbreden en mijn kunnen
te integreren in de wereld van show&Entertainment!
Bundel de krachten van deze twee flamboyante persoonlijkheden bijeen, combineer dit met een aantal door hen zelf
geselecteerde en zeer gewaardeerde collega’s, geef ze een podium en het resultaat is te bewonderen op deze site.
Een zes-tal avondvullende concepten die zich net zo makkelijk laten reduceren tot louter ontvangst/animatie, tussen-
en/of Finale-act geschikt voor ieder feest. Dit gevarieerd resultaat van jarenlange ervaring maar vooral plezier beleving
in de ‘Wonderful world of Events’, geeft deze heren met recht het prestigieuze predicaat: Masters of Entertainment.

Goochelaar MICHEL BEUGELSDIJK
KEVIN SIEBELINK -De Pianoshow
Menu