Tomeloze energie, vingervlugheid en vlotte babbel, dat is entertainer en goochelaar Michel Beugelsdijk!

michel-beugelsdijk-artiestenfoyer-4-300x300

Goochelaar Michel Beugelsdijk ook wel bekend als de magische broer van ADO profvoetballer en cultheld Tom Beugelsdijk, is op 16-jarige leeftijd begonnen in het entertainmentvak. In eerste instantie heeft Michel zich toegelegd op een muzikale carrière en heeft aan het conservatorium gestudeerd. Toen de magische wereld op zij pad kwam, nam zijn artiestenbestaan een andere wending. Nadat hij zichzelf een aantal bijzondere trucs had aangeleerd en merkte dat hij daar succes mee kreeg, breidde hij zijn repertoire uit. Een combinatie van een vlotte babbel, positieve energie en een aantal onnavolgbare trucs brachten hem op het professionele pad van goochelaar.

Naast de vele succesvolle optredens met goochelen die hij volbrengt, is goochelaar Michel Beugelsdijk blijven investeren in zijn muzikale talent. Hij voelt zich als een vis in het water als hij met zijn table-magic gasten mag entertainen tijdens een diner, een walkingdinner of een ander event. Hij brengt de gasten steeds op het verkeerde been met zijn vingervlugge goocheltrucs. En gebruikt daarbij zijn techniek als zakkenroller ook heel erg goed.

Door een combinatie van zijn enthousiasme, magische techniek en een dosis humor weet hij als goochelaar elk publiek te vermaken.

Maar ook als Michel Beugelsdijk gevraagd wordt om te zingen op een feest, verjaardag of opening straalt het enthousiasme van Michel zijn gezicht. Het liefste zingt Michel Beugelsdijk Nederlandstalige “feest”nummers, maar ook met een Engelse meezinger is hij zeker in zijn nopjes. Middels zijn enthousiasme, zijn gevoel voor ritme en fijne zangstem maakt Michel van elke bijeenkomst een geweldig feest.

Dus goochelaar Michel Beugelsdijk is ook gecombineerd als zanger en goochelaar te boeken. Bijvoorbeeld voor een Magic & Music Dinner waarbij hij tussen de gangen door zijn zangkunst met zijn goochelkunst tezamen kan brengen.

Ook heeft presentator Michel Beugelsdijk veel grote presentatieklussen op zijn naam gezet. De meest recente presentatie die hij heeft gedaan was voor Holland Casino, waar hij voor Serious Request één van de avonden in Breda aan elkaar heeft gepresenteerd. Tevens voor kleinere bijeenkomsten is Michel aan aangename presentator om wat meer cachet aan het programma te geven.

Al rondlopend zal goochelaar Michel Beugelsdijk iedereen verbazen met zijn table-magic. Voor u het weet bent u uw horloge kwijt of leest hij uw gedachten. Dus pas maar op!
Lees hier verder…

Als kunstenaar, weet ballonartiest Michel Beugelsdijk als geen ander de meest bijzondere, grappige, mooie en groteske figuren te creëren tijdens zijn ballooning.
Lees hier verder…

Met zijn vlotte babbel, heldere stem en sterke persoonlijkheid is goochelaar Michel Beugelsdijk de aangewezen presentator om tijdens uw programma de presentatie op zich te nemen.
Lees hier verder…

Met een spetterende kindershow weet goochelaar Michel Beugelsdijk jong en oud tijdens de hele show te boeien en te fascineren. Iedereen zit op het puntje van zijn stoel.
Lees hier verder…

Wilt u echt eens een leuk en creatief uitje beleven met als resultaat dat u echt kunt goochelen? Boek dan deze hilarische workshop goochelen van goochelaar Michel Beugelsdijk.
Lees hier verder…

Onder alle clowns van Nederland kunnen we over Clown Noni wel zeggen dat hij de grootste kindervriend is die Nederland telt. Bekend van Derek Ogilvie en als GOOCHEM bij de VPRO.
Lees hier verder…

LinkedIn
Wist u dat:

…Michel Beugelsdijk verstaat zijn vak als goochelaar, zanger en presentator als “de beste”
…Michel Beugelsdijk weet met zijn speciale talent als zakkenroller waardevolle spullen te ontvreemden (en weer terug te geven uiteraard)
…Michel Beugelsdijk is inderdaad de broer van de voetbalspeler Tom Beugelsdijk
…Michel Beugelsdijk naast het goochelen een muzikale achtergrond heeft en wil nog wel eens de microfoon pakken als de situatie dat toe laat
…Michel Beugelsdijk biedt met zijn combinatie van enthousiasme, dosis humor, opvallende trucs en vlotte babbel de juiste X-factor voor elk event

Wilt u meer informatie van Michel Beugelsdijk?
reCAPTCHA is required.
Goochelaar MARTIJN MARTELL
THE MASTERS OF ENTERTAINMENT
Menu