Lezing Magic Mindset door Dave van Gulik

Magic Mindset

Wat is er magischer dan geïnspireerd raken?

In Mindset Magic neemt Dave je als gastspreker mee op een reis over persoonlijk leiderschap. In de hands-on inspiratiesessie ga je aan de slag met jouw eigen concrete doelen, opgedeeld in kleine stappen en zónder weerstand. Hij laat je namelijk aan de hand van magie zien hoe jouw brein zich automatisch verzet tegen verandering en geeft tips en tricks om dit te omzeilen.

Alles onder begeleiding van Dave’s illusies en mind experimenten, die het verhaal op een originele manier kracht bijzetten. Een sessie met impact die je niet snel vergeet! Zeer geschikt om jonge businessbreinen te bereiken die graag écht aan de slag willen gaan met hun doelen.

‘’Mijn brein heeft hetzelfde doorgemaakt als wat die van vele twintigers en dertigers nu meemaken. De zoektocht naar geluk, succes, een houvast en alle onzekerheden die daarbij komen kijken. Inmiddels ben ik een stapje verder, met een bak aan ervaring erbij. Van eigenwijze serial ondernemer tot directeur van een internationaal bedrijf in compliance software, mijn loopbaan heeft me van alles geleerd. Kennis die ik nu graag doorgeef aan young professionals.’’ – Dave van Gulik

Wil jij twintigers en dertigers écht inspireren? Neem contact op voor de mogelijkheden

Naast SPREKER is Dave van Gulik ook:

Menu