Lezing “All by myself” door Dave van Gulik

In de lezing “All by myself” neemt Dave het publiek mee in zijn wereld van persoonlijk management, groei, effectiviteit en magie.

Door middel van verschillende illusies en trucs, laat Dave jou keuzes maken over jouw toekomst. En je op een andere manier naar het dagelijkse leven kijken.

Hij zorgt ervoor dat het publiek uiteindelijk naar buiten gaat met een concrete actie op het vlak van persoonlijk en zakelijk management. Dit om doelen, wensen en ambities te kunnen bereiken. De voorbeelden zijn voor het publiek herkenbaar waardoor deze zich gemakkelijk kan identificeren met de boodschap die Dave voor hen heeft.

“All by myself’ is ontstaan uit persoonlijke ervaringen in het bedrijfsleven en in de entertainmentbranche

Met een jarenlange carrière in het bedrijfsleven en magic entertainer te zijn, aangevuld met de persoonlijke interesse in persoonlijk management, zag Dave een bijzonder mooie combinatie ontstaan. Deze uitersten weet Dave op een subtiele en vooral unieke manier met elkaar te verbinden. Het bedrijfsleven juicht deze vorm van het bewerkstelligen van doelen, wensen en ambities enorm toe. Vooral omdat er naast een hoge dosis inzichten ook een stuk luchtig entertainment in verwerkt zit. Dave van Gulik spoort met de juiste ingrediënten de aanwezigen ertoe aan om zich te focussen op persoonlijke ontwikkeling zowel op het zakelijk als privé vlak.

Wat is er mooier om uw medewerkers met een vleug magie op het juiste ‘spoor’ te zetten? Boek daarom meteen deze krachtige, unieke en magische lezing!

Naast deze lezing verzorgt goochelaar Dave van Gulik ook:

WORKSHOP GOOCHELEN

Menu