Workshop Ballonmodelleren / Ballooning

Bij de workshop ballonmodelleren / ballooning krijgen de deelnemers eerst een ballonnenact te zien, waarin geshowd wordt wat men allemaal met een ballon kan doen. Hierna leren de deelnemers de basisbeginselen en fijne kneepjes van het ballonvouwen. Uiteraard beginnen de deelnemers met de basistechnieken en stap voor stap leren ze steeds meer van de ballonkunst. Al snel raakt de groep gewend aan de ballonnen, de pomp en verschillende vouwtechnieken en ontstaan de mooiste figuren. De workshop ballonmodelleren is echt leuk voor iedereen.

Locatie workshop ballon modelleren
Het leuke van deze interactieve dolgekke workshop is dat hij op echt iedere locatie uitvoerbaar is. School, huiskamer, kantoor, magazijn, hotel of restaurant, de workshop is overal inzetbaar.

Materialen workshop ballon modelleren
U hoeft voor de workshop niets zelf te kopen want wij nemen alle benodigde materialen zelf mee. Ballonnen, pompen en andere benodigdheden worden verzorgd. Wel zo makkelijk!

Na overleg kunnen de ballonnen zelfs in bedrijfskleuren meegenomen worden, ideaal voor teambuilding en uitstraling van uw bedrijf!

Menu