WORKSHOP BALLOONING door ballonartiest Martijn Martell

Martijn laat tijdens zijn workshop de gasten zelf ervaren hoe leuk het is creatief bezig te zijn met ballonmodelleren.

Ballonnen zijn populair bij iedereen! Bij openingen, feesten en evenementen in wel meer dan 100 verschillende kleuren zorgen ze voor een feestelijk tintje overal waar iets te vieren valt. Nog meer speciaal zijn de creaties van ballonkusntenaar Martijn Martell. Die voor het oog van zijn publiek de meeste verbluffende creaties tevoorschijn tovert. Telkens weer zijn mensen aangenaam verrast maar ook verbaasd over de kunstzinnige cadeau’s!
Regelmatig komen er dan ook vragen als;
Hoe doe je dat?, geef je ook les? Waarom knallen ze bij jou nooit? Is het moeilijk? zijn het speciale ballonnen? of geef je ook workshops?….
Na jarenlange ervaring hebben wij al deze vragen, maar ook de antwoorden gebundeld in de meest kleurrijke workshop van Dutch Magic. De Workshop Ballooning Art van ballonartiest Martijn Martell.
In deze workshop geeft Martijn Martell een aantal van zijn geheimen van ballonnen prijs. Op een rustige wijze zal ballonkunstenaar Martijn Martell, in een klassikale setting, laten zien wat er allemaal mogelijk is met ballonnen. Na een duidelijke uitleg leert Martijn zijn “leerlingen”  de fijne kneepjes van het vak. Stap voor stap worden de meest leuke ballonfiguren uitgelegd en aangeleerd .
Hierbij zullen alle deelnemers, met enige oefening, verbaasd staan over zijn of haar eigen kunsten
Met een duidelijke uitleg, klassikale oefening, en persoonlijke aandacht, zorgt Martijn ervoor dat u straks ook in staat bent om de leukste creaties te maken van ballonnen.
Een workshop ballooning van Martijn Martell is geschikt voor teambuildingdagen, congressen, beurzen, vrijgezellenfeesten, familieuitjes en nog veel meer andere events.
Deze workshop is creatief, leerzaam maar vooral erg leuk!

Blaas uw evenement op door Martijn Martell te contracteren. Martijn zorgt voor exclusieve kunst met een rubberen ‘k’. Niet voor niets is Martijn bekroond met de titel Europees Kampioen Ballooning Art.

Naast een workshop ballooning art verzorgt goochelaar Martijn Martell ook:

,
Vorig bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Martijn Martell
Volgend bericht
THREE BY ONE door goochelaar Martijn Martell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu