WORKSHOP GOOCHELEN door Dave van Gulik

Als u een Workshop Goochelen van Dave van Gulik hebt bijgewoond voelt u zichzelf een ware prof magician. Hij laat u meekijken in de keuken van magie en illusie en leert u de fijne kneepjes van ons vak. Gedachten lezen, afleiding, creatie en performance het zijn de kernwoorden van deze succes volle workshop goochelen.

Na een korte introductie, waarin hij een tipje van zijn eigen repertoire oplicht, gaan de deelnemers zelf aan de slag om de wonderlijke trucs onder de knie te krijgen. Hij begeleidt elke deelnemer individueel of in kleine groepjes.

Als het om een zakelijke workshop gaat, waarbij teambuilding de doelstelling van de dag is, dan geeft Dave van Gulik er een andere schwung aan, waardoor deze workshop het juiste effect heeft om neuzen van uw medewerkers of teamleden weer één kant op te laten staan.
Ook bestaat de mogelijkheid om de trucs die Dave in deze enerverende workshop gebruikt aan te passen, of te customizen aan uw bedrijf of het thema / doel dat u voor ogen heeft met uw bijeenkomst.

Naast WORKSHOPMASTER Goochelen is Dave van Gulik ook:

Vorig bericht
ILLUSIONIST Dave van Gulik
Volgend bericht
FoolTime Magic Entertainment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu