Magician & Magician DUO-ACT

MAGIC KAN VERPLETTEREND ZIJN…

Dat bewijzen Leading Lady in Magic Sabine van Diemen en meervoudig Nederlands Kampioen Goochelen Peter Vogel met hun evolutionaire duo-act:

Magician & Magician
duo-act

Vernieuwend, verrassend en spectaculair is het zeker!

Sabine en Peter verpakken hun jarenlange (internationale) ervaringen in een duo-act met enerverende magische traktaties op zeer hoogstaand niveau. Sabine was eerder te zien als Diva of Magic in de shows van Hans Klok en trad op als leading magician in de live world tour van Now You See Me. Peter is beter bekend als een Master in Magic die zijn successen voor vele nationale en internationale gezelschappen heeft geboekt.

Met deze nieuwe combinatie bundelen zij een dosis ervaringen en krachten waar je U tegen zegt. Een synergie die nog nooit eerder is vertoond.

De duo-act waar zij ieder publiek mee vermaken is toonaangevend succesvol. Alle facetten die een act met een talrijk entertainment gehalte behoort te zijn hebben zij hierin verwerkt. Zo wisselt dit unieke duo hilarische momenten met mindbreaking effecten en weten zij veel interactie met het publiek te creëren door verschillende mindgames en participatie.

Spanning, actie en stunt zullen ook zeker niet ontbreken.

Kortom deze duo-act heeft werkelijk alles in zich, wat de toeschouwer van begin tot eind meeneemt in een wereld die illusie heet.

“The evolution of Magic”

Een show die niets te wensen overlaat!

MAGICIAN & MAGICIAN

Deze waanzinnige duo-act van Sabine van Diemen & Peter Vogel is uit te voeren op nagenoeg iedere locatie uit te voeren. De faciliteiten en techniek in de locatie bespreken wij graag met u om samen met de artiesten te bepalen wat de exacte inhoud van de act gaat worden. De act leent zich uitstekend voor evenementen in binnenland, maar zeker ook daarbuiten. En is tevens geschikt voor Nationale maar ook Internationale gezelschappen omdat Sabine en Peter meertalig zijn.

Menu