FoolTime Magic Entertainment

Laat je niet “gek” maken, maar verrassen en verbazen bij deze doldwaze FoolTime Magic

fooltime magic door goochelaar Louis BaertsOok is goochelaar Dave van Gulik één van de vaste entertainers van dit leuke FoolTime Magic concept, welke bedacht is door Louis Baerts.

De Magische Entertainer bij deze themashow verwondert en verbaast met doorlopende mini entertainmentshows. Hierbij zorgt hij voor veel magie, hilariteit, spanning en sensatie! Vanachter een een tafel die op een vaste plek in de locatie opgebouwd zal worden, zullen de gasten optimaal genieten van alle korte entertainmentshows die opgevoerd worden. Het is geen rondlopend entertainment maar de tafel zal op een zichtbare plek in de locatie gezet worden. Door de reuring die er aan de tafel zal ontstaan, zal de aanwezigheid van FoolTime Magic niemand ontgaan.

Gedurende twee, drie of vier uur zal de magische entertainer van FoolTime Magic non stop iedere 20 minuten een complete nieuwe show verzorgen. Dit concept heeft wel iets weg van table-magic, maar het biedt wat extra elementen. Deze shows zitten vol magische trucs, verrassende wendingen en komische gebeurtenissen.

We hebben het niet voor niets Fooltime Magic genoemd, iedereen wordt namelijk sportief bij de neus genomen! Maar … laat je niet ‘gek’ maken door onze gewiekste entertainer. Er kunnen tijdens iedere show ongeveer 25 gasten tegelijk genieten van magie in alle vormen. Optische illusies, kaarttrucs, een doorzaagact en andere effecten zullen elkaar afwisselen. Ook mindreading, mindf*ck-effecten en een James Bond schietact zijn ingrediënten bij dit uniek concept.

In principe is FoolTime Magic op elke gewenste locatie in te zetten. We hebben alleen een ruimte van ongeveer 4×4 meter en een vrij stroompunt nodig, verder is dit entertainment self-supporting. Fooltime Magic wordt gepresenteerd met eigen showtafel, licht, geluid en décor. Dit is tevens te boeken met één of twee entertainers voor nog meer magisch entertainment!

fooltime magic goochelaars www.dutchmagic.nl

Naast FoolTime Magic verzorgt goochelaar Dave van Gulik ook:

Vorig bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door Dave van Gulik
Volgend bericht
ENJOY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu