KINDERSHOW door goochelaar Justin Vliegenthart

Met een kindershow van kindergoochelaar Justin Vliegenthart zit uw altijd gebakken!

Een kindershow van goochelaar Justin Vliegenthart is beroemd om zijn betoverende uitwerking!

Kindergoochelaar Justin vliegenthart is een meester in het bedenken en ontwikkelen van een kindershow. Het woord meester heeft bij hem twee betekenissen omdat hij jarenlang als meester voor de klas in het basisonderwijs heeft gestaan. Inmiddels is hij naast het goochelen directeur van een basis school. Maar u zult hieruit begrijpen dat hij niet voor niets kindergoochelaar is. Tenslotte weet hij als geen ander door zijn vak wat er in de belevingswereld van kinderen speelt.

Zijn achtergrond gebruikt hij dan ook om nieuwe shows op kinderen te ontwikkelen. Mede daardoor heeft hij veel prijzen in de wacht weten te slepen tijden nationale goochelcongressen voor zijn verschillende kindershows. Zijn shows sluiten namelijk naadloos aan bij de gedachtengang van kinderen. Gebleken is dat kindergoochelaar Justin Vliegenthart met zijn kindershow keer op keer alle aanwezigen geboeid weet te houden, gedurende de hele act. U heeft geen kind meer aan ze!

De Efteling noemt hem Justin de Verwonderaar!

Voor pretpark De Efteling in Kaatsheuvel, die hem de naam Justin de Verwonderaar hebben gegeven, mocht hij twee seizoenen lang zijn podiumact vertonen tijdens het Zeven Pleinen Festijn. Nog steeds is Justin een soort van ‘huisgoochelaar’ bij De Efteling waar hij vaak op mag treden tijdens de evenementen die ze daar organiseren.

Op het Nederlands kampioenschap Goochelen voor kinderen won deze goochelaar twee keer de publieksprijs! Daarbij was kindergoochelaar ook nog eens de vaste televisie goochelaar van NET5 ClubKids!

Speciale voorstelling voor de kinderboekenweek
Goochelaar Justin Vliegenthart goochelt graag op scholen naast alle andere evenementen en bijeenkomsten. Temeer omdat hij zelf verbonden is aan een basisschool voelt hij als geen andere aan wat er leeft en speelt. Hij heeft inmiddels een speciale kindershow voor de kinderboekenweek ontwikkelt. De kinderboekenweek voorstelling “Magische boeken vol feest” maakt de kinderboekenweek op uw school of instelling onvergetelijk en betekenisvol! Hierbij staat de magie van leesbeleving en leesmotivatie voorop en de nieuwste kinderboeken spelen een magische hoofdrol.

Geschikt voor alle basisschoolleerlingen en sluit heel goed aan bij het leesbeleidsplan van de school.

 

 

 

Naast een kindershow verzorgt goochelaar Justin Vliegenthart ook:

Vorig bericht
BEURS MAGIC door goochelaar Justin Vliegenthart
Volgend bericht
WORKSHOP BALLOONING door ballonartiest Justin Vliegenthart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu