PODIUMACT door goochelaar Justin Vliegenthart

Wilt u verzekerd zijn van entertainment op topniveau? Dan is de podiumact van goochelaar Justin Vliegenthart absoluut een aanrader!

Verwondering en verbazing zijn de woorden die passen bij de podiumact van goochelaar Justin Vliegenthart. In een goochelact van ongeveer 20 minuten trakteert hij uw gasten op hoogstaand entertainment. De podiumact staat bol van spanning, humor en sensatie. Tijdens deze magische traktatie spelen uw eigen gasten de hoofdrol en staat plezier boven alles.

Aangezien goochelaar Justin Vliegenthart al meer dan 20 jaar professioneel goochelaar is, weet hij exact hoe met zijn publiek en gasten op het podium om te gaan. Alle opdrachtgevers hebben altijd lovende reacties over zijn optredens. Maar dat kan ook niet anders omdat goochelaar Justin Vliegenthart nou eenmaal tot de top behoort.

De podiumact is inzetbaar op nagenoeg alle evenementen. Of het nu om een personeelsfeest, een diner of een zakelijk congres gaat. Wij kunnen garanderen dat het entertainment van goochelaar Justin Vliegenthart vanaf het podium helemaal tot zijn recht zal komen in uw programma.

Deze act moet je gezien hebben…Echte aanrader!

Deze podiumact is een magische sensatie. Hierbij volgen humor, improvisatie en interactie elkaar op. Daarbij is de act podiumshow overgoten met een persoonlijke warme en magische sfeer. Een aantal van de aanwezige gasten zullen onderdeel worden van zijn show, wat soms tot verrassende en hilarische momenten zal leiden. Trucs met kaarten, een verdwenen ring en een gedachten lezen van een vrijwilliger zijn maar kleine tipjes van de sluier.

Indien u wenst dat er een directeur, een jubilaris of een BN’er even speciale aandacht krijgt in deze podiumact? Dan zorgt goochelaar Justin Vliegenthart ervoor dat dit op een betoverende wijze zal gebeuren.

Openingsact of Slotact
Ook is de podiumact goed inzetbaar als openings- of slotact van uw bijeenkomst. Justin kan daarbij ingaan op de doel van de bijeenkomst of het bedanken van de gasten op een magische en ludieke manier. De gasten zullen zich, mede door de magie van deze top goochelaar, nog lang blijven herinneren.

 

Inmiddels heeft De Efteling in Kaatsheuvel de magie van goochelaar Justin Vliegenthart ook ontdekt. Hij wordt namelijk als een soort ‘huisgoochelaar’ van dit bekende pretpark ingezet op veel evenementen. Hierdoor is zijn opwachting als vaste goochelaar op het Zeven Pleinen Festijn ook een regelmatig terugkomend podiumoptreden. Daarnaast heeft

Naast een podiumact verzorgt goochelaar Justin Vliegenthart ook:

Vorig bericht
BALLOONING door ballonkunstenaar Justin Vliegenthart
Volgend bericht
CENTRALE ACT door goochelaar Justin Vliegenthart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu