MAGIC DINNER SHOW door goochelaar Ronald Moray

Met een Magic Dinner Show door Ronald Moray zullen uw gasten met veel plezier terugkijken op uw event!

Een Magic Dinner Show die door Ronald Moray uitgevoerd wordt, is geschikt voor kleine en grote gezelschappen. En kan op elke locatie ingezet worden. Het is een avondvullend programma van om en nabij 3,5 tot 4 uur, waarbij hij tussen de gangen door verschillende magische optredens verzorgt. In samenspraak met de catering van de locatie zal Ronald Moray afstemmen welke hoe het diner gaat verlopen en wanneer hij tussendoor zijn opwachting kan maken. Goochelaar Ronald Moray is zeer flexibel en zal zich volledig aanpassen aan het programma van de keukenbrigade.

Goochelaar Ronald Moray beschikt over een breed repertoire aan trucs en entertainment en hij kan daardoor tijdens een dergelijke avond op veel momenten, tussen de gangen door de gasten entertainen. De invulling van de magic dinner show van Ronald Moray een perfecte invulling voor uw diner en is geschikt voor jong en oud. Hij weet een mooie combinatie te maken van zijn vingervlugge table-magic, gewiekste zakkenrollen en twee of drie korte podiumacts. De hoeveelheid momenten voor het entertainment is afhankelijk de invulling van het diner en in overleg af te stemmen. Bij al het entertainment van goochelaar Ronald Moray bent u gegarandeerd van veel interactie met uw gasten , waardoor er veel hilarische momenten zullen ontstaan.

Goochelaar Ronald Moray neemt uw gasten mee in een wereld van illusie, verbazing en de lach!

Mocht u een boodschap willen overbrengen aan uw gasten, een product lanceren of iets tevoorschijn toveren? Dan denkt Ronald Moray graag met u mee, om deze magic dinner show deels custom made te maken.

Ronald Moray kan het entertainment solo heel goed uitvoeren, maar mocht u meerdere artiesten laten optreden, dan heeft Ronald Moray verschillende collega’s waar mee hij samen een programma voor u in elkaar kan zetten. Neem gerust contact met ons op om verschillende mogelijkheden met ons te bespreken.

Naast een Magic Dinner Show verzorgt goochelaar Ronald Moray ook:

Vorig bericht
KINDERSHOWS door Ronald Moray
Volgend bericht
MAGIC & MUSIC DINNER SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu