Een onvergetelijke MAGIC & MUSIC DINNER SHOW?

Een Dutch Magician in samenwerking met allround muzikant Kevin Siebelink. Zij brengen samen een waanzinnig avondvullend concept.

Een MAGIC & MUSIC DINNER SHOW is op elke gewenste locatie te verzorgen. In dit concept zijn de artiesten geheel self-supporting qua techniek, daar heeft u verder geen omkijken naar. Het concept dat wij hierbij omschrijven is tevens uit te breiden met andere artiesten. Zoals jongleurs, zangers, zangeressen, animatieacteurs, beatboxers, casinotafels, cocktailbar en aankleding van de locatie.

We hebben een standaardconcept. Waarbij één van onze goochelaars – als magic host het programma geheel zal presenteren. Daarnaast wordt met met diverse podiumacts, table-magic en zakkenrollen het programma opgeluisterd.

Het entertainment zal tijdens deze Magic & Music Dinner Show muzikaal ondersteund worden door allround muzikant Kevin Siebelink van De Pianoshow. Hij kan alle acts live begeleiden, waardoor nog een sterker effect verkregen zal worden door het samenspel. Maar daarnaast kan deze pianist/vocalist gedurende de gehele avond de muzikale ondersteuning doen van het programma. Achtergrond muziek tijdens de Magic & Music Dinner Show en ondersteuning van de magic acts. In de loop van de avond zal de muziek naar een meer feestelijker en swingender sfeer worden opgevoerd. Een DJ wordt al snel overbodig.

Alle artiesten zijn self-supporting en behoeft verder geen techniek en extra technische bemanning op de locatie.

Uiteraard zal er veel interactie in het programma van deze Magic & Music Dinner Show zijn. Een aantal van de gasten zal op verschillende ludieke manieren bij de acts op het podium betrokken worden. Uit ervaring weten wij dat dit tot de meest hilarische momenten kan leiden.

Is de wens is om een ‘personal touch’ aan de avond te geven voor een bedrijf, een persoon, product of thema? Dan behoort dat absoluut tot de mogelijkheden om dat in de acts te verwerken.

De invulling van het programma kunnen wij geheel naar de wensen van de klant invullen. Voor een Magic & Music Dinner Show houden wij een tijdspanne van 4 uur aan. Deze kan goed gecombineerd worden met de invulling van de catering. Een lopend buffet, een walking dinner of een uitgeserveerd diner. Alles is voor ons mogelijk. We stemmen het programma samen af. Ook met de catering om een zo succesvol programma met elkaar neer te zetten. De flexibiliteit van onze artiesten geeft net dat stukje meer. Hierdoor kunnen eventueel zij inspringen op onverwachte momenten in het programma. Het zal tijdens een Magic & Music Dinner Show aan niets ontbreken.

De techniek is helemaal in eigen handen van de artiesten. Het enige dat wij van de opdrachtgever vragen is zorg te dragen voor:
* podium (tot 50 personen sitting dinner niet nodig) met een minimale afmeting van 3 x 4 meter voor de magic acts
* vrije vloerruimte van ca. 3 x 4 meter voor de muzikant, stroomvoorzieningen, kleedruimte en gevrijwaarde parkeerplaatsen

,
Vorig bericht
MAGIC DINNER SHOW
Volgend bericht
SENIORENSHOW (redirect)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu