MIMESPELER ARTHUR DE ZWAAN

Dit is een combinatie pagina van Arthur de Zwaan ( solo acts ) en Vitrinetheater ( vanaf 2 spelers ).
Zowel Vitrinetheater als Arthur treden doorgaans per dagdeel ( 3 uur ) op en verzorgen dan een aantal acts in overleg met de opdrachtgever.
Zij verzorgen animatie acts, straat acts, beurs presentaties, acts voor een bedrijfsfeest en natuurlijk winkel en andere bedrijfsopeningen.
Vitrinetheater bestaat sinds 1991 en heeft vooral naam gemaakt doordat ze theatrale acts maakt, waar vaak decor als ondersteuning gebruikt wordt.
Door de diversiteit en het bijzondere van deze niet veel voorkomende acts, brengt deze theatergroep tot een van Nederlands beste theater en animatie groepen.
Zij bewandelen al een lange weg, langs bekende en minder bekende bedrijven, openingen, kasteel feesten en soms staan ze opeens op een gezellig
dorps- of bruiloftfeest. De acts of kleine voorstellingen worden twee weken vooraf aan het optreden in goed overleg met de opdrachtgever besproken.
De beurspresentaties van Arthur de Zwaan zijn wereldwijd bekend bij de internationale bedrijven en elke keer weer komt hij met een Top idee om een
product subliem in de markt te zetten. Was hij vroeger vaak alleen te zien als animatie speler, tegenwoordig zien we hem meer en meer samen met Vitrine.

Arthur de zwaan - magic friends Dutchmagic

SCOTT & MURIEL
Goochelaar DENNIS DAVIDSON
Menu