WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Justin Vliegenthart

Leerzaam, creatief en vol met humor, dat is waar een workshop goochelen van goochelaar Justin Vliegenthart voor staat!

Bent u altijd al gefascineerd geweest van een goochelaar met de meest bizarre trucs? Heeft u vroeger ook een goocheldoos voor u verjaardag gekregen maar weet u tot op vandaag niet hoe die trucs werken? Wilt u leren goochelen?

Goochelaar Justin Vliegenthart zorgt er voor dat al uw onwetendheid over goocheltrucs wordt weggenomen met deze leuke workshop goochelen.

Goochelen is hip en trendy!

Vandaag de dag is goochelen, magie en illusie op de Nederlandse buis een hit. Programma’s zoals Street Magic, Mind F*ck en de Magische Winkel zorgen ervoor dat er een groot publiek een fascinatie krijgt voor goochelaars. Zowel kinderen als volwassenen zijn in de ban van goochelen geraakt en dat is alleen maar positief voor ons vak. Goochelaar Justin Vliegenthart krijgt regelmatig de vraag of hij ook les geeft in goochelen. Dus er zijn veel mensen die interesse hebben om de techniek van goochelen onder de knie te krijgen.

Goochelaar Justin Vliegenthart is een geschikte artiest om een workshop goochelen te verzorgen. Voor een familiedag, een personeelsuitje uitermate geschikt. Maar ook voor een teambuildingdag het ideale concept, omdat er in deze workshop goochelen veel teamwork wordt gevraagd.

Tijdens deze bijeenkomst zal goochelaar Justin Vliegenthart u de fijne kneepjes en basisbeginselen van goochelen aanleren. Als introductie in deze workshop goochelen zal Justin zichzelf voorstellen, iets over zijn carrière vertellen en een deel van zijn eigen act laten zien. Daarin zal hij de te leren trucs ook verwerken en deze vervolgens uitleggen aan de deelnemers. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag en de trucs in elkaar zetten, oefenen en elkaar laten zien. U zult zien dat er ook tussen uw gasten aardig wat talenten zitten.

Eventueel is het mogelijk om uw boodschap op een magische manier in deze workshop goochelen te integreren. Dit bespreekt goochelaar Justin Vliegenthart uiteraard graag met u.

Naast een workshop goochelen verzorgt goochelaar Justin Vliegenthart ook:

,
Vorig bericht
WORKSHOP BALLOONING door ballonartiest Justin Vliegenthart
Volgend bericht
TABLE-MAGIC door goochelaar Martijn Martell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu