TABLE-MAGIC door goochelaar Martijn Martell

Voor table-magic is Martijn Martell een graag gezien gast aan iedere tafel. Hierbij laat hij met een groot gevoel voor entertainment, een vlotte babbel en vingervlugheid de meest ludieke trucs zien die uw gasten aan het denken zetten en waarover nog lang nagepraat zal worden.

Op een ontspannen wijze, maar wel met mega-vlugge handen weet hij de meest mysterieuze wonderen onder uw ogen te laten gebeuren. Kaarten, touwen, ballen en elastiekjes, op het eerste oog doodnormale voorwerpen, waar Martijn de meest wonderbaarlijke trucs mee uithaalt! Goochelaar Martijn Martell begeeft zich in de locatie tussen de gasten door en daar waar hij ‘zijn kans schoon ziet’ zal hij de gasten benaderen. Ze zullen raar opkijken als ze door deze enthousiaste tafelgoochelaar op een sportieve manier in de maling worden genomen. Afleiding is een sterke kant van deze topentertainer, dus wees gewaarschuwd…Voor u het weet bent u door hem gerold.

Want door de jaren heen heeft goochelaar Martijn Martell zichzelf ontpopt tot een beroeps zakkenroller. Uw dierbare bezittingen zijn niet meer veilig met hem in de buurt. Maar wees gerust, dit entertainment is op een lolletje gebaseerd. Dus u heeft in mum van tijd weer uw eigendommen terug.

Tafelgoochelaar Martijn Martell zorgt voor verbluffend mobiel vermaak.

Enthousiasme, humor en interactie zijn wel de kernwoorden bij table-magic van goochelaar Martijn Martell. Met al zijn prachtige recensies hoeven wij u niet te vertellen hoe leuk een optreden van hem is. Martijn Martell is natuurlijk bereid om met u mee te denken als u bijvoorbeeld iets van een product wilt lanceren, een thema aan uw event wilt geven of zelf de gasten op een ludieke manier iets mee wilt geven als herinnering aan uw event of bedrijf.

Naast table-magic verzorgt goochelaar Martijn Martell ook:

,
Vorig bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Justin Vliegenthart
Volgend bericht
BALLOONING door ballonartiest Martijn Martell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu