WORKSHOP MENTALISME door Ronald Moray

Ronald Moray laat voorwerpen buigen, leest gedachten en doet voorspellingen. De basistechnieken voor een echte mentalist.

Uri Geller heeft met deze technieken een wereldwijde bekendheid op zijn naam. Een paar seizoenen lang was zijn  programma “De nieuwe Uri Geller?” op televisie een hype. Ook goochelaar en mentalist Ronald Moray heeft aan dit programma meegedaan, samen met zijn collega Peter Vogel.

Dutch Magic heeft speciaal voor het bedrijfsleven de workshop mentalisme ontwikkeld. Welke onder andere uitgevoerd kan worden door goochelaar Ronald Moray. In deze onthullende workshop mentalisme worden op spelende wijze en met veel humor, de basistechnieken van het ‘mentalisme’ geleerd.

Workshop mentalisme is dat zweverig of just for fun?

Mentalisme, het woord klinkt altijd iets zweverig maar dat is het eigenlijk niet. Het is juist grappig en hilarisch om met je collega’s, team, familie, vrienden of management eens een keer totaal wat anders te doen. Een aantal professionele magicians, waaronder goochelaar Ronald Moray, heeft een workshop mentalisme ontwikkeld. Hierbij zal op een humoristische manier de basisbeginselen van het mentalisme worden bijgebracht. Voorwerpen laten buigen, gedachten lezen, voorspellingen met succes uitvoeren en presentatietechniek. Het hoort allemaal bij deze workshop mentalisme. Wordt u de ‘Nieuwe Uri Geller’? Waagt u zich dan eens aan deze interessante workshop.

Ronald Moray is een professional die zijn vak goed verstaat. Hij kan de deelnemers goed op weg helpen om de mentale vaardigheden in zichzelf naar boven te halen.

Presentatietechnieken “wat is toepasbaar in uw werk?”

Wat kunt u als ondernemer of werknemer leren van een mentalist? U komt achter de geheimen van het meest besproken vak ter wereld. En u leert tijdens deze workshop mentalisme de presentatietechnieken van een mentalist. Hoe creëer ik de illusie bij mij toeschouwers? Hoe breng ik mijn boodschap zodanig geloofwaardig dat er over mijn product gesproken wordt? Vragen als deze zullen in deze interactieve workshop beantwoord worden.

Naast een workshop mentalisme verzorgt goochelaar Ronald Moray ook:

,
Vorig bericht
WORKSHOP ZAKKENROLLEN door Ronald Moray
Volgend bericht
DUO-ACT door Ronald Moray & Peter Vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu