WORKSHOP GOOCHELEN door Robin Matrix

Leer goochelen van kampioen Robin Matrix!

In een enerverende workshop goochelen laat goochelaar Robin Matrix zien dat de impact van een goede goocheltruc enorm is. Voor uw vrienden of kennissen, op uw werk bij collega’s of als intermezzo van uw bedrijfspresentatie. Eenmaal een goede goocheltruc op zak, scoort u hoge ogen bij iedereen die u tegen komt.

In deze workshop goochelen leert goochelaar Robin Matrix u een aantal eenvoudige goocheltrucs die zo sterk zijn, dat niemand uw zal vergeten als u deze gebruikt in uw volgende bedrijfspresentatie. Of in de privésfeer is het eenvoudig om na het volgen van deze workshop goochelen de show te stelen in de kroeg of tijdens een familiefeest.

Workshop Goochelen als teambuilding

Ook leent deze workshop goochelen zich uitstekend voor een teambuilding dag. Omdat goochelaar Robin Matrix heel goed met zijn magie weet te werken aan bedrijfsmatige oplossingen, problematiek of thematiek. Veel werkgevers juichen deze leuke workshop goochelen toe. Dit omdat iedere deelnemer tijdens deze showcase op een ludiek manier werkt aan samenwerking, presentatie en creativiteit.  En daarom is deze ludieke workshop goochelen een welkome bezigheid tijdens een teambuilding activiteit.

De deelnemers vinden deze workshop goochelen allemaal een bijzonder ontspannen en verrassende bezigheid. Ze zullen uw keuze voor deze bedrijfsactiviteit in ieder geval niet snel meer vergeten door de impact van de magie binnen uw organisatie.

Goochelaar Robin Matrix denkt heel graag met u mee om deze workshop goochelen deels voor u te customizen, waarbij hij bijvoorbeeld uw logo, thema of andere wens in zijn trucs kan verwerken. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden die Robin Matrix met deze workshop goochelen te bieden heeft.

Naast workshop goochelen verzorgt goochelaar Robin Matrix ook:

Vorig bericht
Magic4 kids door Robin Matrix
Volgend bericht
WORKSHOP MENTALISME

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu