WORKSHOP MENTALISME

In deze Workshop Mentalisme kom je achter de grote geheimen die o.a Victor Mids van MindF*ck en Uri Geller met zich mee dragen!

 

Bij mentalisme kan men onder andere voorwerpen laten buigen, gedachten lezen en de toekomst voorspellen. Dit zijn de basistechnieken voor een echte mentalist. Uri Geller heeft met deze technieken een wereldwijde bekendheid verworven en is een hele tijd volop in het nieuws geweest met zijn programma “wie wordt de nieuwe Uri Geller?”. Een paar seizoenen hebben een aantal Nederlandse mentalisten gestreden om de befaamde titel “De Nieuwe Uri Geller” wat in op de televisie hoge kijkcijfers heeft gescoord. Vreemde gewaarwordingen, onbegrijpelijke momenten en soms bijzonder freaky acts.

Momenteel is er het succesvolle TV-programma MINDF*CK van mentalist & illusionist Victor Mids. Het is een populair wetenschappelijk illusieprogramma, waarin Victor Mids bekende en onbekende Nederlanders onverklaarbare illusies toont. De kijker krijgt hierbij inzicht in de achterliggende principes zoals afleiding, non-verbale communicatie en beïnvloeding van het onderbewustzijn.

Leer nu ook gedachten lezen van mensen…of wat te denken van het maken van een voorspelling?

Deze workshop mentalisme leert u de fijne kneepjes van dit mysterieuze “verschijnsel”. Het is niet alleen een hele leuke workshop, het is ook heel erg interessant om te kijken welke zintuigen bij u zelf het sterkste zijn. Wie weet komt het zesde zintuig bij u ook wel zo naar boven dat u echt over bijzondere gaven beschikt.

Wij hebben speciaal voor het bedrijfsleven de workshop ‘mentalisme’ ontwikkeld. Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring wordt u in deze onthullende workshop mentalisme op spelende en humoristische wijze de basistechnieken van het mentalisme geleerd.

Wat kunt u als ondernemer of werknemer leren van een mentalist? Buiten het feit dat u achter de geheimen van het meest besproken vak ter wereld komt leert u tijdens deze workshop mentalisme de presentatietechnieken van een mentalist. Hoe creëer ik de illusie bij mij toeschouwers? Hoe breng ik mijn boodschap zodanig geloofwaardig dat er over mijn product gesproken wordt? Vragen als deze zullen in deze interactieve workshop beantwoord worden.

Vraag naar de mogelijkheden die wij met deze workshop mentalisme te bieden hebben. Wie weet schuilt er achter uw gasten ook wel een echte Uri Geller of Victor Mids?

Vorig bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door Robin Matrix
Volgend bericht
TABLE-MAGIC door RM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu