BALLOONING door ballonkunstenaar Justin Vliegenthart

Ballonnen komen tot leven en vormen een wereld vol fantasie en magie…bij ballooning van ballonartiest Justin Vliegenthart!

Justin is met zijn imposante ballonnenkroon van begin tot eind een eyecatcher op elk evenement of feest. Deze ‘koning van de ballonnen’ maakt in een handomdraai elke gewenste creatie waar jong en oud plezier aan beleven. Vaak wordt gedacht dat alleen kinderen en jeugd de balloncreaties leuk vinden, echter uit ervaring weet ballonkunstenaar Justin Vliegenthart dat juist de volwassenen staan te springen om een creatie van zijn hand te mogen ontvangen.

Door zijn enorme schat aan figuren mogen de toeschouwers kenbaar maken aan ballonartiest Justin Vliegenthart wat zij zouden willen hebben! Alles is mogelijk! Met grappige dieren tot bijzondere voertuigen en geweldige hoofddeksels, maakt hij met ballooning van ieder evenement een kleurrijk spektakel. Als souvenir krijgen veel toeschouwers een ‘eigen’ kunstwerk mee naar huis, waardoor ze absoluut nog lang zullen nagenieten van het van het mooie feest.

Ballonkunstenaar Justin Vliegenthart sluit heel makkelijk aan bij uw thema en maakt figuren die bij het thema passen, in uw huiskleuren of naar aaneliding van uw wensen. Niets is hem te gek. Zo maakte ballonartiest Justin Vliegenthart samen met collega Jochem Nooyen en heuse Ferrari met het logo van Shell, omdat dit optreden in opdracht van Shell was. Een ander voorbeeld is geweest bij de opening van Maasvlakte II, waar hij voor een opdrachtgever grote hijskranen van ballonnen maakte.

Ballooning is kunst!

Ballooning mag met recht geschaald worden onder de noemer kunst! En daarom noemen wij Justin Vliegenthart ook het liefst een ballonkunstenaar in plaats van een ballonvouwer. Uit een platte ballon weet hij vingervlug de meest uiteenlopende ‘luchtige’ kunstwerken tevoorschijn te toveren. Uw gasten worden meegenomen in de wondere wereld van de ballonsculpturen en zullen nog lang napraten over de kwaliteit die Justin Vliegenthart levert. Hierbij mag overigens ook vermeld worden dat Justin Vliegenthart één van Nederlands beste ballonartiesten is.

Naast ballooning verzorgt goochelaar Justin Vliegenthart ook:

Vorig bericht
TABLE-MAGIC door goochelaar Justin Vliegenthart
Volgend bericht
PODIUMACT door goochelaar Justin Vliegenthart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu