Goochelaar Justin Vliegenthart; een magische belevenis op topniveau!

tafelgoochelaar-justin-vliegenthart

Deze directeur van het basisonderwijs goochelde er al flink op los toen hij zelf net op de basisschool zat. Doordat hij op zijn zesde verjaardag een goocheldoos kreeg, werd hij verslaafd aan goochelen. Vervolgens volgden er nog vele andere goocheldozen. Toen hij 14 jaar was, gaf goochelaar Justin Vliegenthart zijn eerste optreden en daarna specialiseerde hij zich in table-magic, ballooning en magische kindershows.

Vanaf zijn twintigste werkte goochelaar Justin Vliegenthart voor het grootste gedeelte als tafelgoochelaar met zijn table-magic. De jaren daarna vormde hem meer en meer tot allround magician. Zijn vingervlugheid werd geslepener,
de trucs werden steeds briljanter en ook het zakkenrollen werd een specialisatie.

Mede door de impact van zijn magie speelt deze ‘gentleman of magic’ met de verwondering en verbazing van het publiek.

Goochelaar Justin Vliegenthart is dé magician, die met sterke staaltjes uit de goochelkunst en met entertainment op het hoogste niveau uw feest besprenkelt met magie.

Plezier, ontspanning, humor, interactie, improvisatie en vingervlugheid zijn kernkwaliteiten die goochelaar Justin Vliegenthart maakt wie hij is. Hij behoort tot de top onder de goochelaars en hij biedt 100% klasse en kwaliteit. Of het nu gaat om een familiefeest of een formeel of informeel diner, een relatiedag of een festival.

Met goochelaar Justin Vliegenthart wordt het altijd een wonderlijke belevenis.

Door de impact van zijn magie speelt deze ‘gentleman of magic’ met de verwondering van het publiek. Table-magic met goochelaar Justin Vliegenthart wordt altijd een wonderlijke belevenis.
Lees hier verder…

Ballonartiest Justin Vliegenthart is met zijn imposante ballonnenkroon van begin tot eind een eyecatcher op elk evenement of feest. Bij zijn ballooning komen de ballonnen tot leven.
Lees hier verder…

De podiumact is een magische sensatie die bol staat van humor, improvisatie en interactie, overgoten met een persoonlijke warme en magische sfeer. Een ware magische traktatie die Justin brengt.
Lees hier verder…

Goochelmeester Justin Vliegenthart aan het werk met het publiek  in de hoofdrol! Verwondering en verbazing … woorden die passen bij zijn goocheltrucs. Humor, interactie en improvisatie bij zijn presentatie.
Lees hier verder…

Uw bedrijf, product of thema speciaal onder de aandacht? Beurs magic van beursgoochelaar Justin Vliegenthart zal zorgen dat het niemand ontgaat dat u aanwezig bent geweest op de betreffende beurs.
Lees hier verder…

Spannend, dynamisch en grappig zijn de goochelshows van goochelaar Justin Vliegenthart. U bent gegarandeerd van kindershows op topniveau die met de grootste zorg zijn samengesteld.
Lees hier verder…

Als schoolmeester weet Justin als geen andere goochelaar de geheimen zo goed uit te leggen. Zodat u in staat wordt gesteld de meest fantastische goocheltrucs in een korte tijd te beheersen.
Lees hier verder…

LinkedIn

…Justin Vliegenthart in 2007 beste goochelaar in zijn categorie werd
…Justin Vliegenthart de publieksprijs won op het NK Magic in 2008
…Justin Vliegenthart goud won op de Magic Handday
…Justin Vliegenthart de vaste goochelaar van NET5’s ClubKids was
…Justin Vliegenthart regelmatig te zien is in De Efteling als Justin de Verwonderaar

Wilt u meer informatie van Justin Vliegenthart?
reCAPTCHA is required.
business magic goochelaar Robin Matrix www.dutchmagic.nl
Goochelaar ROBIN MATRIX
table-magic, beursmagic, business magic louis baerts goochelaar www.dutchmagic.nl
Goochelaar LOUIS BAERTS
Menu