TABLE-MAGIC door goochelaar Justin Vliegenthart

Table-Magic & Zakkenrollen door goochelaar Justin Vliegenthart is verwondering op topniveau!

Door de impact van zijn table-magic speelt deze ‘gentleman of magic’ met de verwondering en verbazing van het publiek. Goochelaar Justin Vliegenthart is dé magic entertainer die met sterke staaltjes goochelkunst met een hoog entertainment gehalte uw feest besprenkelt met magie. Daardoor bent u met deze meervoudige prijswinnaar en ‘Dutch Magician’ verzekerd van een magische belevenis op topniveau.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tekening die tot leven komt! Of aan het schieten met een pistool en het lezen van de dromen van iemand uit het publiek. Maar ook het oppoetsen van een ring kost (of verlost) iemand bijna (van) een huwelijk. En een horloge is niet altijd veilig bij goochelaar Justin Vliegenthart. Deze prijswinnende goochelaar met stijl en klasse zorgt natuurlijk met de nodige magie dat het altijd weer goed komt.

Entertainment op topniveau!

Van heel dichtbij beleeft u en uw gezelschap een interactieve goochelshow! Hierbij wordt zijn table-magic in kleine groepjes gegoocheld. Daardoor is het niet alleen gezellig en sfeervol, maar ook waant u zich even in een magische wereld. Want u vergeet bij tafelgoochelaar Justin Vliegenthart de dingen om u heen. Verwondering op topniveau! Goochelaar Justin Vliegenthart is supersnel en vingervlug en past de kunst van het zakkenrollen toe in zijn acts. Razendsnel en vakkundig verdwijnen de horloges van uw pols. In combinatie met het table-magic een wonderschone belevenis.

Daarom wordt uw personeelsfeest, relatiedag of familiefeest met goochelaar Justin Vliegenthart pas echt bijzonder!

Indien u een persoonlijke boodschap over zou willen brengen of heeft u andere wensen? Dan kan met deze table-magic veel bewerkstelligd worden. Goochelaar Justin Vliegenthart heeft al veel programma’s op maat voor opdrachtgevers gemaakt. Uiteraard staat hij er ook voor open om vooraf één en ander met u te bespreken en uw wensen in vervulling te laten gaan.

Naast table-magic verzorgt goochelaar Justin Vliegenthart ook:

Vorig bericht
KINDERSHOW door goochelaar Jordi Jansen
Volgend bericht
BALLOONING door ballonkunstenaar Justin Vliegenthart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu