CENTRALE ACT door goochelaar Justin Vliegenthart

Bij de centrale act van goochelaar Justin Vliegenthart zijn uw gasten het middelpunt van zijn show!

Heeft u een bijeenkomst, feest of event voor een wat kleiner gezelschap, in een locatie zonder podium? Dan leent de centrale act van goochelaar Justin Vliegenthart zich daar uitstekend voor. Met deze act kan hij zich namelijk centraal tussen de gasten opstellen en het maakt hem niet uit of de gasten rondom zitten. Dit is bij de meeste goochelaars een beetje tricky in verband met de trucs. Buiten dat deinst goochelaar Justin Vliegenthart daar niet voor terug. Daarom juist heeft hij zijn centrale act zo ontwikkeld dat, ook al heeft hij rondom publiek, hij iedereen kan vermaken en verbazen.

Het is een goochelact waarbij spanning, humor en sensatie een grote rol spelen. Hierbij zullen uw gasten zelf het middelpunt zijn van de show,. Omdat Justin met deze act enorm veel interactie met zijn publiek heeft. Improvisatie is bij een centrale act van groot belang, want elke individu zal anders op zijn act reageren en ze staan er tenslotte met hun neus bijna boven op.
Uniek en hilarische momenten!
Goochelaar Justin Vliegenthart trakteert de gasten met deze act op een magisch spektakel, die ze nog nooit eerder hebben gezien. Korte bondige trucs, die niet zomaar elke goochelaar evenaart. Verwondering en verbazing zijn de juiste woorden die passen bij zijn goocheltrucs in deze centrale act. Hier en daar zal er een horloge missen. Dus hou al uw bezittingen in de gaten , want voor je het weet slaat de status goochelaar bij Justin over in zakkenroller… Dus u begrijpt deze centrale act zit ook boordevol hilarische momenten.

 

Voor deze show is niet altijd een geluidsinstallatie nodig, dit is een beetje afhankelijk van het aantal gasten en of u zelf de wens heeft om de act te laten versterken of niet. Vaak is het leuker in een klein gezelschap om dat juist niet te doen. Zodat de intieme sfeer van het feest blijft bestaan.

De centrale act van goochelaar Justin Vliegenthart is ook uitermate geschikt om in combinatie met table-magic of een workshop goochelen uit te voeren.

Naast een centrale act verzorgt goochelaar Justin Vliegenthart ook:

Vorig bericht
PODIUMACT door goochelaar Justin Vliegenthart
Volgend bericht
BEURS MAGIC door goochelaar Justin Vliegenthart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu