Dion is goochelaar, illusionist, danser en artistiek brein tegelijk. Hij is één van de meest creatieve en fantasierijke goochelaars die Nederland rijk is. Hij bedenkt, ontwikkelt en creëert de meest prachtige magic acts, waarin hij zijn publiek meeneemt in een fantasierijke wereld. Niet alleen showminnend Nederland is onder de indruk van de creaties van goochelaar Dion, over de hele wereld wordt hij op congressen, seminars en in de theaters met open armen ontvangen.
De acts van goochelaar Dion zijn uniek en elk voor zich een juweel te noemen. Er zijn maar weinig goochelaars op de hele wereld die Dion hierin weten te evenaren.

Een grote droom van deze jonge, talentvolle en creatieve goochelaar, illusionist en danser Dion is om een eigen avondvullend programma te ontwikkelen, het liefste voor zijn 30e levensjaar.
In de Talkshow FRITS! vertelde hij aan tafel onder meer over wat zijn plannen zijn.

Voor wie goochelaar Dion nog niet kent, loont het de moeite eens verderop op deze website te kijken naar wat zijn mogelijkheden zijn. Dion maakt acts van wereldklasse, waarin fantasie, magie, dans en muziek zeker niet ontbreken. Goochelaar Dion is met zijn acts geheel niet aan grenzen gebonden. De acts zijn geheel visueel en dus over de hele wereld voor iedere nationaliteit in te zetten. Dion treedt veel op tijdens congressen, bijeenkomsten, seminars en in alle mondiale theaters. Ben je op zoek naar nét die verrijking van jouw event en kijk je uit naar een hele bijzondere act? Dan kunnen wij je garanderen dat je met één van de fantasierijke acts van Dion altijd goed zit. De acts van Dion zijn uniek, 1 in zijn soort en niet te evenaren door welke goochelaar of illusionist dan ook.

Goochelaar Dion Tango actGoochelaar Dion DelusionalGoochelaar Dion White rabit act

 

Menu