Goochelaar Dion van Rijt is de meest creatieve, originele en veelbelovende goochelaar van Europa!

table-magic door goochelaar DionOp zesjarige leeftijd begint goochelaar Dion zijn passie voor de goochelkunst. Al jong vermaakt hij zijn eerste publiek door zich te verkleden als verschillende personages in zijn woonkamer thuis! Hij ontdekt ondertussen dat magie een perfecte manier zou kunnen zijn om zichzelf te presenteren en hij creëert zijn eerste trucs.

Als tiener en met de hulp van zijn vader, ontwikkelde goochelaar Dion zijn eerste magische act en nam deel aan verschillende wedstrijden in Nederland. Hij was zeer succesvol en wint maar liefst 3 jaar achter elkaar de 1e prijs tijdens het Nationaal Kampioenschap Goochelen.

Door deze successen valt het creatieve talent van goochelaar Dion ook Internationaal op en hij wordt veel gevraagd om op te treden in verschillende prestigieuze shows. Veel variété shows, diverse Magic Festivals en bijzondere televisieprogramma’s zoals Monte Carlo Magic Stars, Le Mandrake d’Or, en Le Plus Grote Cabaret du Monde in Parijs. Dit zijn niet de “minste” programma’s.

Ondertussen is ook zijn tweede passie, namelijk dansen, op zijn pad gekomen en Dion is de eerste goochelaar die een perfecte combinatie tussen deze twee disciplines weet te maken.

Hierdoor ontstaat in 2006 een prachtige creatie, namelijk de wel besproken TANGO ACT. Dag in dag uit traint goochelaar en danser Dion deze act om in perfectie uit te voeren. Zijn harde werken wordt beloond en in 2008 wordt Dion Grand Prix winnaar tijdens het Nationaal Kampioenschap Goochelen. Een jaar later neemt hij voor deze act de Grand Prix van Luxemburg in ontvangst. Vervolgens wint Dion in 2010 de Grand Prix in Perm (Rusland) en last but not least werd goochelaar en danser Dion trots Europees Kampioen van Magic 2011 met deze prachtige en creatieve act!

Goochelaar en danser Dion heeft in de tussentijd niet stil gezeten en heeft wederom een waanzinnig originele podiumact ontwikkeld. The White Magic Rabbit. Ook met deze act laat hij weer zien dat hij een van de meest creatieve, originele en veelbelovende goochelaars van de wereld. Met deze podiumact reist hij over de hele wereld in verschillende theaters.

In THE WHITE MAGIC RABBIT heeft hij zijn fantasiewereld de vrije loop laten gaan, het filmpje behoeft verder geen uitleg. Kijk zelf maar naar deze waanzinnige act!

Momenteel is goochelaar en danser Dion alweer druk bezig in zijn atelier met het ontwikkelen van en totaal nieuwe podiumact. Zijn creatieve en stijlvolle brein zullen ook in de nieuwe fantasierijke act weer volledig tot hun recht komen. We houden u graag op de hoogte.

Met deze prachtige podiumact is goochelaar Dion niet alleen Nederlands en Luxemburgs Kampioen Goochelen geworden? Hij mag zich daarnaast beste Europese goochelaar noemen. Lees hier verder…

Deze fantasierijke podiumact van goochelaar Dion is uniek, creatief en fascinerend tegelijk. Inzetbaar voor elk evenement. Bekijk direct het filmpje, dan weet u wat wij hiermee bedoelen. Kijk hier verder…

Met zijn table-magic zal goochelaar Dion uw gasten aan hun tafels verrassen met de meest bizarre effecten en trucs, vlak onder hun eigen neus! Tijdens het eten, een receptie of vergadering. Lees hier verder…

Als u voor een workshop goochelen van goochelaar Dion kiest weet u zeker dat deze energieke, jonge en enthousiaste goochelaar u haarfijn de kneepjes van onze goochelkunst kan aanleren. Lees hier verder…

Wist u dat:

…Dion drie jaar achter elkaar Nederlands Jeugdkampioen goochelen werd.
…Dion op z’n elfde de eer kreeg het Wereldkampioenschap Goochelen te openen.
…Dion op z’n twaalfde de jongste Nederlands Kampioen manipulatie was.
…Dion diverse internationale, prestigieuze prijzen en onderscheidingen heeft ontvangen.
…Dion de jongste prijswinnaar ooit werd tijdens de Wereldkampioenschappen Goochelen en later zelfs Europees Kampioen.
…Dion een reeks optredens in China heeft gedaan

Wilt u meer informatie van Dion van Rijt?
reCAPTCHA is required.
Illusionist HANS KLOK
Goochelaar PETER VOGEL
Menu