PODIUMACT THE WHITE MAGIC RABBIT door goochelaar Dion

Een podiumact met veel magie en creativiteit, deze act van goochelaar Dion neemt uw gasten mee in een fantasie wereld!

Laat uw gasten weer even terug gaan naar hun eigen fantasiewereld. met deze waanzinnig leuk podiumact van goochelaar Dion garanderen wij u dat dit gaat lukken. Goochelaar Dion is de meest creatieve goochelaar die wij op de aardbol kennen. Hij weet als geen ander magie met dans en fantasie te verweven.

Na zijn eerdere wereldact TANGO verovert hij nu weer heel de wereld met deze White Magic Rabbit Act, welke hij in 2014 heeft bedacht en ontwikkeld. Uit deze act kunt u zien dat de stijl, ervaring en creativiteit boven de kunst groeit. Dion is werkelijk een meester in het bedenken van creatieve concepten en act. Daardoor onderscheid hij zich van de rest van de wereld en komt hij iedereen keer weer met unieke acts die niet te evenaren zijn.

Wij laten u graag het filmpje van de act zien, dan weet u waar we ov er praten. En beoordeel zelf of u uw gasten mee wilt nemen in een wereld voor fantasie en magie. Dit filmpje van The White Magic Rabbit podiumact van goochelaar Dion behoeft ons inziens verder niet al te veel uitleg!

Naast het ontwikkelen van podiumsact en magische concepten is goochelaar Dion ook erg goed in te zetten als tafelgoochelaar tijdens een event, of op een beursstand waarbij hij veel bezoekers in de stand zal trekken. Verder op deze site treft u de nodige informatie daarvan aan.

Maar ook zou goochelaar Dion met als zijn creativiteit en acts de invulling van bijvoorbeeld een Magic Dinner kunnen verzorgen. De podiumacts en zijn table-magic zijn namelijk enorm goed met elkaar te combineren. Samen met u kunnen we bekijken en besproken hoe we het beste een invulling aan uw avond kunnen geven.

Naast deze White Magic Rabbit act verzorgt goochelaar Dion ook:

Vorig bericht
PODIUMACT TANGO door goochelaar Dion
Volgend bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Dion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu