PODIUMACT TANGO door goochelaar Dion

Deze wereldwijd prijswinnende podiumact is gebaseerd op een Argentijnse Tango.

TANGO podiumact door goochelaar DionGoochelaar Dion is een van de meest creatieve goochelaars die we kennen. Hij weet als geen ander dansacts met magie te combineren. Hiermee ontwikkelde hij een aantal prachtige acts die tot de wereldtop gerekend kunnen worden.

Deze TANGO ACT ontwikkelde hij in 2006 speciaal voor het Nederlands Kampioenschap Goochelen, waar hij de Grand Prix in de wacht wist te slepen. Een Grand Prix in Luxemburg en daarna Rusland volgden op zijn eerder succes. Als klapper op de vuurpijl wist goochelaar Dion in 2011 alle deelnemers tijdens het Europese Kampioenschap Goochelen achter zich te laten en mocht zich met recht EUROPEES BESTE GOOCHELAAR noemen.

U zult begrijpen dat dit niet zomaar een goochelact is, maar eentje waar u bij uw gasten hogen ogen mee zult scoren als u deze act op uw event inzet.

Deze unieke podiumact is een prachtige combinatie van goochelen en dans, zoals u nooit eerder heeft gezien. Inzetbaar op bijna iedere locatie voor kleine en grote gezelschappen. Mocht u interesse hebben voor deze podiumact TANGO van goochelaar Dion, maar na het zien van het filmpje nog vragen hebben? Neem dan gerust even contact met ons op zodat wij de act persoonlijk toe kunnen lichten.

Naast deze TANGO ACT verzorgt goochelaar Dion ook:

Vorig bericht
TABLE-MAGIC door creatieve goochelaar Dion
Volgend bericht
PODIUMACT THE WHITE MAGIC RABBIT door goochelaar Dion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu