De multifunctionele goochelaar voor élk event, dat is goochelaar Jordi Jansen!

1917606_550974095068441_5543102036067519831_n

Op negenjarige leeftijd kwam goochelaar Jordi Jansen in aanraking met de goochelkunst. Het duurde niet lang voordat hij zijn eerste optreden had voor honderden leeftijdsgenootjes! Met dat optreden was de toon gezet . En viel hij direct in de prijzen bij een van de vele goochelwedstrijden van ons land.

Gecoacht door professionele goochelaars timmerde goochelaar Jordi Jansen hard aan de weg en ook dat wierp al snel zijn vruchten af. Hij sleepte zijn prijs in de wacht tijdens het Nationaal Congres voor de Goochelkunst!

Goochelaar Jordi Jansen is uitermate representatief, absoluut onnavolgbaar en daarbij zeer uniek. Al meer dan 20 jaar laat hij zijn sterkte staaltjes magie zien tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, beurzen en privéfeesten. Met recht kan goochelaar Jordi Jansen zeggen dat hij professioneel en een multifunctionele magician is. Daardoor is hij inzetbaar op elk evenement of bijeenkomst.

Dat hij over enorme talenten bezit heeft goochelaar Jordi Jansen ruimschoots bewezen.

Door zijn talenten te combineren met zijn enorme dosis ervaring, weet hij de juiste snaar te raken op elk event.

Naast het goochelen op feesten en partijen is goochelaar Jordi Jansen uitermate geschikt voor zakelijke events. Met gemak brengt goochelaar Jordi Jansen uw zakelijke boodschap over, door middel van zijn trucs. Tijdens beurzen, congressen en seminars geeft goochelaar Jordi Jansen net dat beetje meer cachet.

Met een combinatie van zijn onnavolgbare trucs, zijn gepassioneerde en beschaafde stijl is goochelaar Jordi Jansen een aangename gast aan iedere tafel. Hij weet elke keer, op ieder moment, zijn publiek te verbazen en mee te nemen in zijn wondere wereld van magie.

Tevens is goochelaar Jordi Jansen bereid om met u mee te denken over de juiste invulling. Dit om zijn entertainment tijdens uw event het beste tot zijn recht te laten komen.

Jordi Jansen staat garant voor succes tijdens ieder soort evenement en wij zijn dan ook blij en trots deze top goochelaar te mogen vertegenwoordigen tussen de rest van ons aanbod van de beste magicians die ons land rijk is!

Bij table-magic voor goochelaar Jordi Jansen spelen de wonderen zich af op enkele centimeters afstand. Het is een onvergetelijk samenspel.
Lees hier verder…

Bij beurs magic van goochelaar Jordi Jansen kunnen de trucs op maat gemaakt worden, waardoor u een custom made programma krijgt.
Lees hier verder…

De centrale act van Jordi Jansen is perfect in te zetten bij kleine gezelschappen. Een interactieve act, die speciaal wordt samengesteld voor uw gelegenheid of voor uw bedrijf.
Lees hier verder…

Tijdens deze workshop goochelen laat goochelaar Jordi Jansen zien hoe mensen afgeleid kunnen worden om vervolgens met magie vermaakt te worden.
Lees hier verder…

Goochelaar Jordi Jansen weet als huwelijksgoochelaar een magisch tintje te geven aan de mooiste dag van uw leven. Er zijn veel mogelijkheden en momenten voor u te bedenken.
Lees hier verder…

In de kindershow ‘Magic For Kids’ neemt goochelaar Jordi Jansen de kinderen mee op een onvergetelijke reis door de wereld van magie. Humor, interactie veel onvergetelijke wonderen.
Lees hier verder…

Google
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Tumblr
Wist u dat:

…Jordi Jansen één van onze prijswinnende goochelaars is, waar wij met recht trots op zijn!
…Jordi Jansen meer dan 20 jaar ervaring heeft met het vertonen van magische effecten
…Jordi Jansen garant staat voor humor, vingervlugheid en interactie
…Jordi Jansen ook nieuw jong goocheltalent coacht
…Jordi Jansen collega artiesten begeleidt met het promoten van hun acts. Dát is pas collegialiteit!

Wilt u meer informatie van Jordi Jansen?
reCAPTCHA is required.
HANS KAZAN
Goochelaar ROBIN MATRIX
Menu