Jong, fris, dynamisch en prijswinnend multi-talent!

goochelaar-robin-matrix-1

Goochelaar Robin Matrix houdt zich al vanaf zijn 8e levensjaar bezig met goochelen. Daar waar hij begon met kleine trucjes in familiair gezelschap, groeide hij in korte tijd uit tot één van Nederlands meest geboekte goochelaars.

Robin Matrix weet op elk event de gasten optimaal te vermaken met zijn table-magic. Het op slinkse wijze zakkenrollen en zijn indrukwekkende custom made shows.

Tegenwoordig is goochelaar Robin Matrix te zien op vele Nationale en Internationale beurzen. Waar hij speciaal voor zijn opdrachtgevers trucs bedenkt om potentiële klanten op een ludieke manier te filteren en naar de stand te trekken. Maar ook op andere bijeenkomsten als openingen, personeelsfeesten en sjieke partijen is goochelaar Robin Matrix niet meer weg te denken.

Goochelaar Robin Matrix staat voor 100% MAGIC en hij mag zich met recht een top-goochelaar-entertainer noemen.

 

Na zijn geweldige ervaring in Japan waar hij, een aantal jaren geleden, in 3 maanden tijd voor ongeveer 750.000 toeschouwers heeft mogen optreden, sloeg Robin Matrix de professionele entertainment weg in. Inmiddels doet Robin Matrix ongeveer 265 optredens per jaar, in zowel binnen- als in buitenland. Robin Matrix weet de juiste touch te geven aan elk feest of event. Of het nu gaat om een privéparty bij iemand thuis? Op een beurs voor een gerenommeerd merk? Of voor de gasten van het Ministerie van Defensie? Robin Matrix is een entertainer waarover door nog lang nagepraat wordt.

Deze kleine act van goochelaar Robin Matrix heeft een grote impact bij uw gasten. Interactief, persoonlijk en vooral verbazingwekkend.
Lees hier verder…

Zakkenroller en goochelaar Robin Matrix weet op een perfecte manier de zakken van uw gasten leeg te rollen. Geraffineerd en vingervlug is deze beroepszakkenroller.
Lees hier verder…

De centrale act van goochelaar Robin Matrix is een absolute aanrader bij kleine gezelschappen; bijvoorbeeld als kort intermezzo, re-Energizer of sympathieke break.
Lees hier verder…

Deze podiumact is een energieke presentatie voor zowel kleine als grote evenementen. Robin Matrix denkt graag met u mee om een custom made act te maken.
Lees hier verder…

Met beurs magic van Robin Matrix op uw stand, is uw bedrijf of product uniek en ludiek vertegenwoordigd op de beurs. Uw bedrijf zal opvallen als nooit tevoren!
Lees hier verder…

Altijd al willen leren goochelen? Of op zoek naar een leuke teambuilding activiteit? dan is de workshop goochelen van Robin Matrix zeker wat voor u!
Lees hier verder…

Leer goochelen van één van Nederlands bekendste goochelaars Robin Matrix. Meer dan 5 miljoen views.
Bekijk hier een aantal filmpjes…

LinkedIn
Instagram
Wist u dat:

…Robin Matrix met zijn acts het publiek zo’n 265 maal per jaar verbaast
…Robin Matrix door de Nederlands Magische Unie werd uitgeroepen tot beste Algemeen Goochelaar
…Robin Matrix al twee maal de Magic Effects Super Cup in de wacht heeft gesleept
…Robin Matrix met glans de Fred Kaps Award voor beste goochelaar won
…Robin Matrix in 2019 in de halve finale van Holland’s Got Talet stond
…Robin Matrix één van de beste beursgoochelaars is

Wilt u meer informatie van Robin Matrix?
reCAPTCHA is required.
Goochelaar JORDI JANSEN
Goochelaar JUSTIN VLIEGENTHART
Menu