TABLE-MAGIC door creatieve goochelaar Dion

Verbazingwekkende trucs zullen uw gasten in verwondering brengen bij table-magic van goochelaar Dion!

Goochelaar Dion is een enthousiaste, frisse en jonge goochelaar, die tijdens elk event de gasten optimaal weet te vermaken met zijn bijzondere trucs. Zijn uitstraling, stijl en entertainment maken hem een aangename “gast” aan iedere tafel. Bij table-magic zitten de gasten er met hun neus boven op, maar goochelaar Dion is uitermate behendig en weet de gasten keer op keer af te leiden, en daarmee sportief bij de neus te nemen. Dit zal ook tijdens uw evenement of bijeenkomst tot hilarische momenten zorgen.

Table-Magic van goochelaar Dion is op elke locatie, voor verschillende soorten events inzetbaar.

Tijdens een diner, een receptie of vergadering verbaast goochelaar Dion de gasten en laat hij hen een sterk staaltje magie ervaren, op zijn eigen, frisse, jonge en ontwapende manier. Maar ook op een beurs, seminar of congres kan table-magic van tafelgoochelaar Dion van zeer toegepaste waarde zijn. Zijn trucs lenen zich ervoor om uw boodschap, thema of product te integreren  in magische momenten. Goochelaar Dion heeft de capaciteit om uw wensen in een custom made programma aan de gasten tevoorschijn te goochelen.

Zoals u wellicht al in zijn algemene informatie heeft kunnen lezen, is goochelaar Dion een van de meest creatieve, fantasievolle goochelaars die we kennen. Ook laat hij graag zijn fantasie de vrije loop voor uw bijeenkomst. Daarom denkt hij heel graag met u mee, om zijn aanwezigheid op uw feest of event met uw personal touch tot een daverend succes te maken.

Dion heeft naast zijn table-magic ook twee podiumacts die tot de wereldtop behoren en waarmee hij veel gevraagd wordt voor nationale en internationale festivals en events. Ze zijn beide een lust zijn voor het oog door de bijzondere creativiteit van deze jonge goochelaar. Indien u zijn table-magic zou willen combineren met één van zijn prachtige podiumacts, dan bestaat dat uiteraard ook tot de mogelijkheden. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Naast table-magic verzorgt goochelaar Dion ook:

Vorig bericht
PRESENTATIE door Peter Vogel
Volgend bericht
PODIUMACT TANGO door goochelaar Dion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu