WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Dion

Leer goochelen van Europees Kampioen, goochelaar Dion heeft een hele leuke workshop goochelen voor u!

Zoekt u een leuke activiteit voor uw personeelsuitje, familiefeest of teambuilding dag? Dan kunnen wij u absoluut een workshop goochelen van goochelaar Dion aanbevelen. In deze workshop goochelen zal goochelaar Dion u meenemen in zijn wereld van fantasie, magie en illusie.

Op een informele, gezellige en vooral humorvolle manier weet goochelaar Dion u en uw gezelschap een aantal basisbeginselen van het goochelen bij te brengen. Door zijn enthousiasme en stijlvolle uitleg zal elke deelnemer met net zoveel enthousiasme en passie de trucs proberen onder de knie te krijgen.

Het zijn geen hoogstaande technische trucs, maar eerder trucs die met huis-tuin en keukenartikelen gedaan kunnen worden. Dus dat is leuk voor als u thuis eens zelf de show wil stelen. Of dat u wellicht tijdens een bedrijfspresentatie een beetje bijzondere indruk achter wil laten op uw toeschouwers? Na een workshop goochelen van goochelaar Dion, garanderen wij u dat u op een sportieve manier al mensen bij de neus kunt nemen en vooral op een verkeerd been kunt zetten.

Deze workshop goochelen is niet alleen heel gezellig en leerzaam, maar uit ervaring weten wij dat er tijdens deze workshop enorm hilarische momenten kunnen ontstaan. Vooral als de deelnemers de truc aan elkaar gaan laten zien. Of als ze een trucs met z’n tweetjes uit gaan voeren voor de rest van het gezelschap.

Custom Made goochelworkshop speciaal voor uw event is zeker mogelijk

Goochelaar Dion is geen kleintje op het gebied van Magic & Illusie. Hij heeft de titels Nederlands en Europees Kampioen al op zijn naam geschreven. Dus met een workshop goochelen van Dion geeft u uw gasten niet zomaar een leuke workshop…maar het is een workshop op niveau.
Indien u eventueel een boodschap aan uw gasten mee wilt geven, of dat u in een bepaald thema zou willen “werken”? Laat het ons gerust even weten. Dan kunnen wij samen met u en Dion kijken naar de vele mogelijkheden die goochelaar Dion te bieden heeft. Een custom made goochelworkshop is voor ons geen probleem om uit te voeren.

Naast een workshop goochelen verzorgt goochelaar Dion ook:

,
Vorig bericht
PODIUMACT THE WHITE MAGIC RABBIT door goochelaar Dion
Volgend bericht
TABLE-MAGIC door goochelaar Jordi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu