WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Jordi Jansen

Eigenlijk wordt er van je verwacht dat je als professioneel goochelaar, je trucs niet verklapt aan leken. Hiervoor geldt niet echt een beroepsgeheim maar eerder een erecode. Met de komst van internet en televisieprogramma’s zoals “goochelaars ontmaskerd” is eigenlijk veel van het mysterieuze wat rondom goochelen hing een beetje verwaterd. Eigenlijk is het ook niet leuk als je de illusie bij mensen wegneemt. Bijvoorbeeld als je zou vertellen hoe de acts van Hans Klok werken is de verwondering snel verdwenen. Vervolgens zal de magie zal er niet meer zijn.

Dat is dan ook helemaal de bedoeling niet van de workshop goochelen die goochelaar Jordi Jansen voor u kan verzorgen. Hij wil voor u en uw gasten met deze leuke workshop alleen wat tipjes van de sluier oplichten. De meeste goocheltrucs zijn in essentie heel eenvoudig uit te leggen. Het is de combinatie van vingervlug handelen, en nog belangrijker, het publiek afleiden. Dat is een vaardigheid waar goochelaar Jordi Jansen inmiddels meerdere decennia op heeft geoefend.

Een uniek aspect van goochelen is het feit dat het publiek weet dat ze bedrogen wordt. Als een goochelaar vraagt om goed te letten op zijn linkerhand zal de truc zich waarschijnlijk in zijn rechterhand afspelen. Magie is de kunst van het misleiden. En dat maakt goochelen een interactieve ervaring. De truc is altijd een samenspel tussen het talent van de goochelaar en het participatie van de toeschouwer. Dit maakt leren goochelen zo leuk, het brengt je in contact met mensen, je zult jouw publiek een glimlach op het gezicht toveren door een kaart te laten verdwijnen. Dat is echt magie! Iedereen die de basisprincipes van goochelen wil leren is welkom bij de workshop goochelen van goochelaar Jordi Jansen.

Een workshop goochelen bij goochelaar Jordi Jansen is altijd een gezellige gebeurtenis. Een kleine groep mensen komt bij elkaar. Om iets te leren over goochelen, over mensen, over het menselijk brein, en ook over zichzelf. Goochelaar Jordi Jansen deelt zijn geheimen bij deze workshop en zorgt voor een fantastische reis achter de schermen van magie.

Naast een workshop goochelen verzorgt goochelaar Jordi Jansen ook:

Vorig bericht
CENTRALE ACT door goochelaar Jordi Jansen
Volgend bericht
HUWELIJKSGOOCHELAAR Jordi Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu