CENTRALE ACT door Robin Matrix

De centrale act van Robin Matrix is een aanrader bij gezelschappen tot 50 personen.

Met een centrale act van Robin Matrix geeft u uw gasten net even dát beetje meer, dan zij van u zullen verwachten. Bij gezelschappen tot 50 personen is deze centrale act een echte aanrader, omdat goochelaar Robin Matrix deze zonder podium kan doen. De gasten mogen rondom Robin Matrix gaan staan, of tijdens een dner op hun stoel blijven zitten. Hij creëert een mooie setting en zoekt een plek in de locatie, daar waar iedereen hem goed kan zien.

Met deze centrale act brengt hij een deel visueel en een deel interactie met het publiek. Bij het visuele zal hij een aantal verschillende facetten uit de goochelkunst laten zien. En bij het stukje interactie betrekt hij zeker 1, dan wel 2 personen zeer nauw bij de act. Een zwevende tafel tussen uw gasten zorgt voor de nodige verwondering. Een truc met kaarten tot de verbazing. Robin Matrix heeft met deze centrale act al hoge ogen gescoord bij veel opdrachtgevers.

Deze centrale act is ongeveer 15 minuten en kan heel mooi aansluiten bij table-magic van goochelaar Robin Matrix. U hoeft geen podium voor deze act te regelen omdat Robin Matrix zich centraal tussen uw gasten op zal stellen. Op zich is er geen geluidsversterking nodig maar indien de locatie de mogelijkheid heeft om een achtergrondmuziekje te spelen tijdens de act, dan Robin matrix daar graag gebruik van maken.

Voor grotere gezelschappen dan 50 personen raden we de PODIUMACT van Robin Matrix aan.

Naast een centrale act verzorgt goochelaar Robin Matrix ook:

Vorig bericht
ZAKKENROLLER Robin Matrix
Volgend bericht
PODIUMACT door Robin Matrix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu