TABLE-MAGIC door Robin Matrix

Dat goochelaar Robin Matrix grote impact heeft met zijn table-magic, heeft hij al dubbel en dwars bewezen.

Goochelaar Robin Matrix mengt zich bij zijn table-magic tussen uw gasten en verbaast iedereen, keer op keer. Met zijn interactieve goocheltrucs, personal touch en verbazingwekkende trucs laat hij een grote inruk achter op elk event. Hij brengt een kleine act met grote impact. Niets is sterker dan persoonlijk menselijk contact, en dat is bij tafelgoochelaar Robin Matrix zeker het geval.

Robin Matrix breekt bij verschillende events het ijs en hij weet beetje bij beetje de sfeer te verhogen op ieder feest! Tafelgoochelaar Robin Matrix treedt met zijn act ongeveer 200 keer per jaar op tijdens borrels, meetings en feesten. Momenteel is Robin Matrix één van de meest geboekte goochelaars, vanwege zijn kwaliteit, persoonlijkheid, flexibiliteit en entertainmentwaarde. Zijn optredens zijn fris en dynamisch. Hij weet uw verwachtingen waar te maken.

Tafelgoochelen is geschikt op elke locatie, voor elk event. Groot of klein gezelschap, jong of oud: table-magic van Robin Matrix wordt op elke leeftijd gewaardeerd.

Naast Table-Magic / close-up-magic verzorgt goochelaar Robin Matrix ook:

,
Vorig bericht
DRESSED IN AIR
Volgend bericht
ZAKKENROLLER Robin Matrix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu