PODIUMACT door Robin Matrix

Goochelaar Robin Matrix creëert een fantastische magische podiumact die het publiek niet snel vergeet.

Met deze podiumact trad Robin Matrix een tijd lang op in Japan en werd hij met deze act beste goochelaar van Nederland! Een visueel spektakel waarmee hij verschillende mooie effecten van de goochelkunst laat zien. Een zwevende tafel, een waanzinnige kaartroutine en een bijzondere transformatie van doorweekt papier naar een snowstorm. Goochelaar Robin Matrix laat met deze mooie act zien dat goochelen een echte impact kan hebben.

Robin Matrix zijn podiumact is een energieke presentatie voor zowel kleine als grote evenementen. Als re-energizer op uw meetingis deze show ook uitermate geschikt. Na deze korte act is iedereen weer vol energie en aandacht voor het volgende onderdeel van uw programma.

Dit is top klasse entertainment zoals u die niet vaak te zien krijgt. Maar misschien heeft u zijn act al eens een keer gezien op SBS6, Talpa of NCRV.

Laat goochelaar Robin Matrix het logo van uw bedrijf of organisatie in zijn podiumact verwerken of de manager op een spectaculaire manier introduceren. Vraag voor deze extra speciale aanvullingen naar de mogelijkheden die Robin Matrix allemaal te bieden heeft.

Robin Matrix begrijpt het belang van entertainment en hij denkt graag met u mee om uw meeting, feest of event tot een onvergetelijk succes te maken.

Naast deze podiumact verzorgt goochelaar Robin Matrix ook:

Vorig bericht
CENTRALE ACT door Robin Matrix
Volgend bericht
BEURS MAGIC door Robin Matrix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu