ZAKKENROLLER Robin Matrix

Goochelaar en ‘meester’ zakkenroller Robin Matrix weet op magische wijze spullen te ontfutselen

Robin Matrix is een meester als zakkenroller en weet met zijn afleidende trucs de gasten op het verkeerde been te brengen en ondertussen horloges, portemonnees, brillen maar ook telefoons te ontfutselen bij verschillende mensen.

De verbazing is elke keer een waar genot om te beleven, iedere keer weer hetzelfde wow-effect. Zelfs de meest oplettende toeschouwer zal niet achter het ‘geheim’ van deze snelle zakkenroller komen.

Inmiddels heeft Robin Matrix door de jaren heen zoveel attributen van gasten ‘gestolen’ dat zijn ervaring optimaal is. Hij erg gewiekst is geworden in het zakkenrollen. Verschillende TV-zenders hebben zakkenroller Robin Matrix al gevraagd om mee te werken aan programma’s over zakkenrollen en veiligheid. Ook diverse gemeenten in Nederland die met veiligheidstrajecten werken vragen zakkenroller Robin Matrix vaak terug om hun projecten te ondersteunen.

U scoort als organisator enorm bij uw gasten als u zakkenroller Robin Matrix zijn gang laat gaan en hij ook bij uw gezelschap horloges, brillen en telefoons ‘afhandig’ weet te maken. Hilariteit alom, daar kunnen wij u van verzekeren. Uiteraard worden alle spullen weer netjes teruggegeven door deze beroepszakkenroller, dus iedereen kan met een gerust hart weer naar huis gaan.

Ook interesse in een optreden van Robin Matrix waarbij hij uw gasten in de maling weet te nemen? Vraag gerust naar de mogelijkheden die goochelaar Robin Matrix u te bieden heeft.

Robin Matrix 100% succes verzekerd op ieder event!

Tafelgoochelen is geschikt op elke locatie, voor elk event. Groot of klein gezelschap, jong of oud: table-magic van Robin Matrix wordt op elke leeftijd gewaardeerd.

Naast zakkenrollen verzorgt goochelaar Robin Matrix ook:

Vorig bericht
TABLE-MAGIC door Robin Matrix
Volgend bericht
CENTRALE ACT door Robin Matrix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu