SPECIALS door goochelaar Ronald Moray

Deze SPECIALS zijn perfect voor openingen, logo-introducties, productlanceringen, fusies etc

De specials van goochelaar Ronald Moray kunnen ingezet worden als aanvulling bij zijn PODIUMACT. Bij deze aanvullingen vraagt goochelaar Ronald Moray meestal de directeur of degene die de officiële handeling gaat verrichten op het podium. Ook maakt Ronald Moray specials en acts op maat. Niets is voor hem te gek, dus vraag gerust naar de mogelijkheden of maak uw wensen kenbaar. Er is altijd wel een magische “oplossing” te bedenken.

PERSOON LATEN VERSCHIJNEN

Op het moment dat goochelaar Ronald Moray begint met een kleine intro, zal de telefooncel het podium opgereden worden. Ronald Moray zal even een tafel laten zweven tot verbazing van de aanwezigen. Vervolgens rinkelt het geluid van een telefoon, goochelaar Ronald Moray doet de deur van de Engelse telefooncel open en men ziet alleen een oude telefoon hangen. Ronald neemt de hoorn van de haak, er volgt een korte conversatie met de persoon die hij tevoorschijn zal laten komen. Hij zegt hij of zij snel naar de locatie moet komen, omdat de gasten zitten te wachten. Goochelaar Ronald Moray doet de deur dicht, maakt magische bewegingen en draait de kast rond. Hij doet vervolgens de deur open en daarin is dan de bewuste persoon verschenen. Ronald assisteert hem of haar uit de kast.

Eventueel kunnen kabuki’s in de vorm van serpentine als feestelijke omlijsting “afgeschoten” worden.

 

KLAPTAFEL

Dit is een magische kubus die op poten staat. Op het moment suprême zal goochelaar Ronald Moray met een vuurwerkfakkel een gebaar richting de kubus maken. Hierdoor vallen de vier panelen van de kubus open. Een champagnekoeler met feestelijke inhoud (prosecco of champagne door de opdrachtgever koud aan te leveren) zal verschijnen. Ronald Moray schenkt de glazen vol en overhandigt deze aan degene die de officiële handeling samen met hem heeft verricht. Dit als gebaar voor een gezamenlijke toast. Vervolgens zal goochelaar Ronald Moray kabuki’s afsteken, waardoor serpentine als feestelijke omlijsting de zaal ingeschoten wordt. Eventueel kan er op het voorpaneel een logo “verschijnen”. Dit logo kan een maximale afmeting van 40cm hoog en 36cm breed zijn.

PRODUCT in plaats van CHAMPAGNE
Eventueel bestaat de mogelijkheid om in plaats van een champagnekoeler een product te laten verschijnen., de afmetingen van het product kunnen maximaal 40cm Hoog x 36cm breed x 36cm diep zijn)

 

BRANDSCHERM / FLASHSCREEN

Een van de ander specials is een brandscherm. Dit is een frame waarmee we op een magische wijze een logo of afbeelding in een lijst van vuurwerkspuiters kunnen laten verschijnen. Het logo is onzichtbaar voor het publiek, totdat goochelaar Ronald Moray met een vuurwerkfakkel naar het frame wijst. Het speciale papier zal in een flits wegbranden. Hiermee zal het logo, een tekst of een afbeelding zichtbaar zal worden. Het geheel wordt omlijst door vuurwerkspuiters. Dit frame kunnen wij in verschillende maten leveren: 1m x 1m / 2m x 1m / 1m x 2m zijn de standaardmaten.

 

 

, , ,
Vorig bericht
PRESENTATIE door Ronald Moray
Volgend bericht
KINDERSHOWS door Ronald Moray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu