PODIUMACT door goochelaar Peter Vogel

Een podiumact van Peter Vogel, daar zal nog lang over gesproken worden!

Goochelaar Peter Vogel, is inmiddels al meer dan 30 jaar professioneel magisch entertainer, daardoor is hij geen onbekende op het gebied van show, magie en illusie. Dus door de jaren heen en met zijn enorme ervaring, heeft goochelaar Peter Vogel een waanzinnig leuke podiumact ontwikkeld, welke perfect aansluit bij elk publiek en voor ieder evenement. Of het om heel jong publiek gaat of een wat meer volwassen gezelschap? Miljonairsfeest of personeelsevenement? Met deze podiumact weet goochelaar Peter Vogel weet de gasten mee te nemen in zijn wereld van magie vol humor. Daarom is deze podiumact ook uitermate geschikt voor uw event.

De gasten zullen veelal zelf een rol spelen tijdens deze show.

Een aantal gasten zal door goochelaar Peter Vogel op het podium gevraagd worden om te ‘assisteren’ bij zijn trucs, waardoor interactie en samenspel met het publiek op een hoog niveau staan. Hij weet de nog steeds rokende mensen spontaan te laten stoppen met roken. Leest de gedachten van een aantal van uw gasten. En hij zal één aangewezen persoon voor heel even een echte Magic Star laten zijn in de truc met de cape. Als klapper op de vuurpijl, kan hij ook nog een “vrijwilliger” op een hele hilarische manier bij de neus nemen met een prop papier.

Mocht u een persoonlijke boodschap over willen brengen bij uw gasten? Of… Wilt u iets anders kenbaar maken aan het gezelschap? Dan is dit zeker mogelijk voor goochelaar Peter Vogel. Hij kan namelijk tijdens zijn podiumact tekstmatig ingaan op uw boodschap, product of thema. Tevens kan hij uw wens in zijn trucs verwerken. Goochelaar Peter Vogel staat er altijd voor open om vooraf één en ander met u te bespreken, dus daarmee wordt de act van Peter Vogel ook een uw act.

Voor een podiumact van goochelaar Peter Vogel vragen wij de opdrachtgever voor een podium, een geluidsset en eventueel podiumlicht te verzorgen, daardoor komt de show perfect tot zijn recht.

Indien u een evenement organiseert met een gezelschap tot 50 personen? Dan raden wij u een  CENTRALE ACT zonder podium aan. Of anders is TABLE-MAGIC van goochelaar Peter Vogel ook een aanrader.

Naast een podiumact verzorgt goochelaar Peter Vogel ook:

Vorig bericht
SENIORENSHOW (redirect)
Volgend bericht
TABLE-MAGIC door goochelaar Peter Vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu