PRESENTATIE door Peter Vogel

Een magische presentatie van goochelaar Peter Vogel, voegt iets toe aan uw event!

Goochelaar Peter Vogel, één van de meest geboekte tafelgoochelaars en zakkenrollers van Nederland. Hij is naast zijn table-magic, podiumact, workshops en kindershow uitermate geschikt om in te zetten voor een presentatie. Peter Vogel weet als geen ander, met zijn inmiddels meer dan 30 jaar ervaring, op een magische manier uw programma te presenteren. Omdat hij magische intermezzo gebruikt tijdens zijn presentatie, geeft hij net iets meer cachet dan een gewone presentatie.

Of het nu gaat om het presenteren van een modeshow? Het helemaal aan elkaar praten van een programma met sprekers? Of een avondvullend artiestenprogramma? Goochelaar Peter Vogel draait zijn hand er niet voor om en weet op een enthousiaste, charmante en magische wijze het programma tot een mooi geheel aan elkaar te breien.

Presenteren is echt een vak apart en het vergt nogal de nodige inspanning, enthousiasme en ervaring om een programma in goede banen te leiden. Wij kunnen u garanderen dat goochelaar Peter Vogel eigenlijk aan 1 woord en wellicht een korte briefing al genoeg heeft. Wel zo makkelijk en prettig voor iedere opdrachtgevers.

Mocht er van goochelaar Peter Vogel verwacht worden dat hij tijdens zijn presentatie inhoudelijk dieper op uw bijeenkomst, thema of bedrijf ingaan? Dan is dat uiteraard mogelijk. Peter Vogel heeft de capaciteit en ervaring om daar heel goed een mouw aan te passen. Zij het wel of niet met het gebruik van zijn magische trucs. Dat is allemaal na overleg met Peter Vogel af te stemmen.

Peter Vogel presenteert regelmatig grote shows in binnen- en buitenland, waarbij het de gasten aan totaal niets te kort komt.

Vraag gerust naar de  mogelijkheden voor een perfecte presentatie van goochelaar Peter Vogel, die met zijn magische intermezzo’s van absolute toegevoegde waarde voor uw programma kan zijn.

Naast presentaties verzorgt goochelaar Peter Vogel ook:

,
Vorig bericht
MAGIC CONSULTANT goochelaar Peter Vogel
Volgend bericht
TABLE-MAGIC door creatieve goochelaar Dion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu