BEURS MAGIC door goochelaar Jordi Jansen

Laat uw stand op de beurs eruit springen met Beurs Magic van goochelaar Jordi Jansen!

Als u zich wilt onderscheiden van mede-standhouders op een beurs. Dan zou u een kunnen denken beurs magic van goochelaar Jordi Jansen.

Met de aanwezigheid van beursgoochelaar Jordi Jansen bij of op uw stand trekt u op een zeer originele en positieve manier de aandacht. Daardoor zal iedere bezoeker zich uw bedrijf, stand of product extra goed herinneren.

Goochelaar Jordi Jansen heeft jarenlang ervaring in verschillende vormen van goochelen en ontvangt veel lovende reacties en bedankjes. Hierdoor heeft hij onder andere ook al op menig beursvloer gestaan. Hij weet daardoor als geen ander, hoe hij met zijn speciale goocheltrucs het publiek versteld laat staan. Zo garanderen wij u dat u een onvergetelijke indruk achter zult laten met uw beurspresentatie.

Speciaal aandacht voor uw product

Er is een enorme verscheidenheid in bedrijven en producten die gepromoot kunnen worden. Door zijn grote ervaring past goochelaar Jordi Jansen met gemak zijn trucs aan. Daarom kan hij heel goed voldoen aan uw wensen. In overleg is er werkelijk van alles mogelijk. Dus maak gerust een afspraak met beursgoochelaar Jordi Jansen om één en ander te bespreken. Wat te denken van een interactieve act waarin uw promotiemateriaal verwerkt is? Of dat uw boodschap is verpakt in een interessante truc?

Met zijn kunsten tijdens beurs magic laat goochelaar Jordi Jansen uw potentiële klanten versteld staan en toont ze van heel dichtbij hoe bijzonder uw product is. Dus wellicht is dat ook iets voor u?
Uit onderzoek is gebleken dat het aanbieden van een product in combinatie met iets positiefs zorgt dat het product gekoppeld wordt aan een positief gevoel. Dit kan goochelaar Jordi Jansen perfect bewerkstelligen! Een ideale manier dus om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Ook voor uw bedrijf organisatie!

Naast beurs-magic verzorgt goochelaar Jordi Jansen ook:

Vorig bericht
TABLE-MAGIC door goochelaar Jordi
Volgend bericht
CENTRALE ACT door goochelaar Jordi Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu