KINDERSHOW door goochelaar Jordi Jansen

Met de kindershow ‘Magic for Kids’ van goochelaar Jordi Jansen, bent u verzekerd van een geslaagd kinderspektakel!

Heeft u iets voor u kind te vieren of organiseert u een feest waar kinderen vermaakt moeten worden? Dan kunnen wij u het kinderentertainment van goochelaar Jordi Jansen zeker aan bevelen. Omdat u nergens meer omkijken naar heeft. De kindershow ‘Magic for Kids’ heeft alle ingrediënten om de kinderen optimaal te vermaken.

Volledig in de ban van de goochelkunsten van deze top goochelaar, zullen de kids alles om zich heen vergeten en compleet versteld staan van de trucs die hij laat zien. Daardoor zullen ze zich geen moment vervelen en gedurende de hele kindershow van ca. 50 minuten geboeid toekijken naar de bijzondere trucs van kindergoochelaar Jordi.

Door zijn ruime ervaring weet goochelaar Jordi Jansen met gemak de aandacht van de kinderen op zich vestigen en hen een feest geven dat ze niet snel zullen vergeten!

Met meer dan 20 jaar ervaring haalt u een professionele artiest naar uw event. Juist omdat hij heel goed weet hoe om te gaan met alle leeftijden.

Zijn kunsten krijgen lovende reacties van jong en oud publiek. Inmiddels heeft goochelaar Jordi Jansen zijn kindershow al op veel feesten en evenementen mogen uitvoeren.

Tijdens zijn ‘Magic For Kids’ show neemt Jordi de kinderen mee op een onvergetelijke reis door de wereld van magie. Het is een interactieve show waarbij de kinderen op het puntje van hun stoel zitten. En ze hoeven niet stil te blijven zitten, want ze zullen zelf een onderdeel van de kindershow zijn. Kindergoochelaar Jordi Jansen zal ze ongelofelijke wonderen laten zien. Zo zal hij in deze show tonen hoe koekjes worden gebakken en dat een krant meer is dan papier en inkt. En dit allemaal op een magische wijze met veel bijzondere trucs. De show zit vol humor en zorgt bij de kinderen altijd voor veel hilariteit. Een unieke invulling die de kinderen nog lang bij zal blijven!

Naast deze kindershow verzorgt goochelaar Jordi Jansen ook:

Vorig bericht
HUWELIJKSGOOCHELAAR Jordi Jansen
Volgend bericht
TABLE-MAGIC door goochelaar Justin Vliegenthart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu