TABLE-MAGIC door goochelaar Jordi

Table-Magic van goochelaar Jordi is een verrijking van uw evenement!

Of het nou een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, borrel, of familiefeest is? Met een tafelgoochelaar Jordi is het hoe dan ook een succes. Met zijn vingervlugge trucs zal goochelaar Jordi al uw gasten versteld doen staan.

Door zijn jarenlange ervaring heeft goochelaar Jordi voor elke gelegenheid trucs in huis. Hiermee is uw evenement verzekerd van topentertainment. Goochelaar Jordi zal uw gasten verbluffen met zijn kunsten. Zijn toeschouwers zullen ontdekken dat zelfs als zij er met hun neus bovenop staan, zij nog niet zullen begrijpen hoe deze tafelgoochelaar het doet.

Al ruim twintig jaar vertoont goochelaar Jordi met zijn table-magic voor publiek. Tijdens uw evenement zal tafelgoochelaar Jordi zich mengen tussen het publiek en op deze manier zijn kunsten aan elke tafel vertonen. Er zal een onvergetelijk samenspel tussen uw gasten en goochelaar Jordi ontstaan, waardoor uw feest sowieso een succes wordt. Welke gelegenheid het ook is.

Het is overigens niet eens nodig dat er tafels staan, want als deze niet aanwezig zijn, voert tafelgoochelaar Jordi zijn trucs net zo makkelijk lopend tussen uw gasten uit. Met deze topentertainer op uw evenement bent u absoluut verzekerd van een vermakelijke bijeenkomst.

Voor kleine gezelschappen is een combinatie van de CENTRALE ACT en TABLE-MAGIC van goochelaar Jordi een perfecte invulling, Hij kan met zijn table-magic de gasten bijna 1 op 1 entertainen met zijn close-up-trucs en met zijn Centrale gedeelte dan ‘en groupe’ de gasten vermaken op ene centraal punt.

Indien uw de wens heeft om bijvoorbeeld uw boodschap, thema of product bij het magische entertainment van goochelaar Jordi te betrekken, dan is dat heel goed mogelijk. Door zijn grote ervaring weet hij altijd wel een goede mouw te passen aan uw wens en mee te nemen in zijn optreden. Dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Naast table-magic verzorgt goochelaar Jordi ook:

,
Vorig bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Dion
Volgend bericht
BEURS MAGIC door goochelaar Jordi Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu