HUWELIJKSGOOCHELAAR Jordi Jansen

Maak van uw huwelijk een extra bijzondere dag of avond met een huwelijksgoochelaar Jordi Jansen!

Voor iedereen is een bruiloft of huwelijksfeest een bijzondere gebeurtenis en uniek hoogtepunt in zijn of haar leven. Dit vieren jullie met je dierbaren en jullie willen er een perfect dag van maken. Goochelaar Jordi Jansen kan van enorme toegevoegde waarde zijn op jullie huwelijksdag.

Hij brengt magische entertainment op top niveau. Gaat het om het tevoorschijn goochelen van de ringen, tijdens de officiële ceremonie? Of gaat het om het entertainen van jullie gasten op de receptie? De mogelijkheid bestaat om goochelaar Jordi Jansen op verschillende momenten tijdens deze feestelijke dag in te zetten. In overleg is alles mogelijk.

Door de jarenlange ervaring die goochelaar Jordi Jansen als huwelijksgoochelaar heeft opgedaan, is het voor deze top goochelaar makkelijk om zich aan te passen. Vooral aan de verschillende leeftijden die er vaak op een bruiloft zijn. Hij vertoont trucs die leuk en interessant zijn voor zowel volwassenen als voor kinderen. Doordat hij interactief met zijn publiek bezig is tijdens zijn optredens, zullen de gasten niet snel vergeten dat hij op uw bruiloft aanwezig was.

Inmiddels heeft hij meer dan 20 jaar ervaring op verschillende gelegenheden. Zoals evenementen, beurzen, partijen en huwelijksfeesten. Daarom kunnen wij u garanderen dat goochelaar Jordi Jansen van het entertainment tijdens uw huwelijksdag een groot succes maakt. Omdat goochelaar Jordi Jansen er speciaal zal zijn om van uw huwelijksdag een extra feestelijke aangelegenheid te maken. Kunt u zelf aangeven wat uw wensen zijn. In overleg kan hij zijn magische entertainment aan u aanpassen. Zodat het perfect aansluit bij uw ideeën. Mobiel vermaak in de vorm van table-magic van deze huwelijksgoochelaar, of een centrale act tijdens het diner? Alles is mogelijk bij huwelijksgoochelaar Jordi Jansen.

Jordi is ook te boeken voor trouwfeesten, zoals een 25 of 50 jarig huwelijksfeest.

Naast magic op huwelijken verzorgt goochelaar Jordi Jansen ook:

,
Vorig bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Jordi Jansen
Volgend bericht
KINDERSHOW door goochelaar Jordi Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu