CENTRALE ACT door goochelaar Jordi Jansen

Goochelaar Jordi staat vooral bekend voor zijn zogeheten “tafelgoochelen”.  Daarbij begeeft hij zich tijdens evenementen met een groot aantal mensen, tussen de gasten. Daarbij entertaint hij de gasten met zijn kleinschalige trucs oftewel close-up-trucs genoemd.

Maar daarnaast heeft goochelaar Jordi Jansen ook een te gekke centrale act!

Een centrale act is een show die opgevoerd wordt voor een groep toeschouwers. Eigenlijk inzetbaar op elke evenement dat u maar wenst. Dit kan op een school zijn met kinderen, publiek tijdens een evenement of gasten tijdens een beurs. Afhankelijk van het exacte aantal aanwezigen wordt deze act wel of niet uitgevoerd op een podium. Als een podium niet aanwezig of niet noodzakelijk is, dan kan deze centrale act ook gewoon op de vloer / dansvloer. Goochelaar Jordi Jansen is erg flexibel en kan zijn act zo aanpassen, dat deze, in welke situatie dan ook, optimaal tot zijn recht komt.

Een centrale act heeft een persoonlijke stijl en humoristisch karakter. Hier staan alle acts van goochelaar Jordi Jansen om bekend. Bij elke voorstelling is er veel interactie met het publiek. Regelmatig worden er “vrijwilligers” uit de zaal gevraagd om te assisteren. Dit kan bijvoorbeeld een leerling zijn op een basisschool. Dan zorgt goochelaar Jordi Jansen ervoor dat het betreffende kind de gelegenheid krijgt zich een echte Magic Star te voelen. Of denk eens aan teambuilding, waar de teamleider op het podium mag verschijnen als assistent. Soms leidt dit tot hilarische momenten, helemaal als er iets “mis gaat”. Dit soort interacties kunnen spontaan zijn, maar kunnen ook vooraf worden besproken om de act helemaal te laten passen bij de gelegenheid.

De centrale act van goochelaar Jordi Jansen biedt vriendelijke trucs die op vrijwel elke locatie uitvoerbaar zijn. Hij neemt het publiek, groot of klein, even mee naar een magische wereld waar alles kan. Samen met de opdrachtgever bepaalt hij de juiste voorstelling met de grootste impact. Voor kinderen, volwassenen, mensen met een beperking of senioren, elke groep die je kunt verzinnen.

Tafelgoochelen en een centrale act vormen een ideale combinatie.

Voor kleinere gezelschappen tot kan goochelaar Jordi Jansen ook table-magic vertonen, echter dan is een centrale act ook een leuk alternatief. Het is ook mogelijk om table-magic samen te boeken met een centrale act. In veel gevallen is de combinatie van zowel tafelgoochelen als een centrale goochel act een perfecte manier om het live entertainment volledig in te richten. Daarbij is het mogelijk om te starten met een centrale act, vervolgens zal goochelaar Jordi Jansen zich in het publiek mengen.

Naast een centrale act verzorgt goochelaar Jordi Jansen ook:

Vorig bericht
BEURS MAGIC door goochelaar Jordi Jansen
Volgend bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Jordi Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu