Goochelaar Martijn Martell is een spraakmakende, creatieve en hilarische duizendpoot!

totalmagic-martijn-martell-1

Inmiddels treedt goochelaar Martijn Martell ruim 20 jaar op in de wereld van evenementen. Waar hij menig toeschouwer in de maling heeft weten te nemen. Hij is een graag geziene gast aan iedere tafel of tussen de gasten. Door de jaren heen heeft hij veel personeelsfeesten, relatie-events, bedrijfopeningen en beurzen mee mogen maken en een staaltje magie mogen afleveren.

Ook goochelaar Martijn Martell heeft als kind een start gemaakt met een goocheldoos als kado voor zijn verjaardag. Zijn hobby liep echter uit tot de professionele goochelaar die hij geworden is. In het begin startte hij met goochelen bij mensen thuis , dat is uitgegroeid naar optredens bij  grote multinationals.

Goochelaar Martijn Martell weet uw gasten te boeien en te trakteren op magie van de bovenste plank. Hiervoor gebruikt hij de meest eenvoudige voorwerpen. Met voorwerpen zoals touwen, kaarten, aanstekers en ballen weet Martijn Martell uw gasten aan de tafels of centraal tussen de gasten een minishow te geven. Hierbij vloeien humor en magie perfect over in elkaar. Daarmee kunnen we over goochelaar Martijn Martell beweren dat hij spraakmakend entertainment brengt.

Indien de situatie het toe laat, zal goochelaar Martijn Martell zichzelf ’transformeren’ naar beroeps zakkenroller. Hierdoor zal er bij sommige toeschouwers een horloge, portefeuille of bos sleutels verdwijnen. Uiteraard geeft zakkenroller Martijn Martell de persoonlijke bezittingen aan de gasten terug. Deze “verpakt” hij in zijn ludieke trucs die er na volgen, alsof de ‘gedupeerde’ een cadeautje van hem krijgt. U kunt zich waarschijnlijk indenken dat dit voor enorme hilariteit zal zorgen.

Naast table-magic, zakkenrollen en zijn centrale act is Martijn Martell een van Nederlands beste ballonartiesten. Bij zijn ballooning art zal hij het verachtingspatroon van uw gasten zeker overtreffen. Zijn kleurrijke ballonnen worden door ballonartiest Martijn Martell in een razend tempo kunstwerken op topniveau. Middels dit entertainment creëert hij de meest uiteenlopende sculpturen en vooral populaire strip en tekenfilmfiguren van dit moment. Teigetje en de Minions zijn hot op dit moment, maar ook Pluto en Goofey doen het goed.

Deze veelzijdige goochelaar en entertainer heeft inmiddels jarenlange ervaring opgedaan. Hierom is Martijn Martell bij uitstek de entertainer voor uw open dag, diner, opening, feest, fusie, familiedag, vrijgezellenparty, personeelsuitje, winkelpromotie of elk ander event. Zowel volwassenen als kinderen weet hij te boeien met zijn table-magic, ballonkunst en presentatietechniek. Serieus, zakelijk, humoristisch, magisch, ludiek of eigentijds; Entertainer en goochelaar Martijn Martell geeft graag vorm aan uw feest of evenement. Kortom: Martijn Martell is met recht een allround entertainer!

Voor table-magic is Martijn Martell een graag gezien gast aan iedere tafel. Hierbij laat hij met een groot gevoel voor entertainment, een vlotte babbel en vingervlugheid de meest ludieke trucs zien.
Lees hier verder…

Ballonartiest Martijn Martell behoort werkelijk tot de top van Europa als het om balloncreaties gaat. Geen stripfiguur is voor hem te moeilijk. Een act met veel interactie, humor en prachtige kunstwerken.
Lees hier verder…

Wilt u uw gasten eens trakteren op een hilarisch leuk stuk entertainment, waarbij uw gasten echt in het middelpunt staan? Dan is de centrale act van goochelaar Martijn Martell uitermate geschikt om in te zetten.
Lees hier verder…

De kinderen zitten op het puntje van hun stoel als zij de kindershow van goochelaar Martijn Martell beleven. Enthousiasme, humor, magie en hoge kwaliteit, dat zijn de kenmerken van zijn entertainment.
Lees hier verder…

Goochelen is “in” dat is te zien op televisie met al die programma’s. Waarschijnlijk vraagt u zich dan af hoe die goochelaars dat toch doen? Dan kan goochelaar Martijn Martell u haarfijn uitleggen in zijn workshop goochelen.
Lees hier verder…

U ziet ze vast wel eens ergens op straat, van die kunstenaars met van die ballonnen. Zou u ook dat foefje een een keer onder de knie willen krijgen? Dan kan met een workshop ballooning van ballonartiest Martijn Martell.
Lees hier verder…

Presenteren is goochelaar en entertainer Martijn Martell ook op het lijf geschreven. Met een vlotte babbel, veel humor en een berg aan kennis van zaken, weet hij uw programma op de juiste manier aan elkaar te “breien”.
Lees hier verder…

Wist u dat:

…Martijn Martell werd bekroond met de European Entertainer of the Year Award
…Martijn Martell tourde door het land als presentator van Fruitella, Yugayu, LG en de Campina Vlaflip
…Martijn Martell heeft de vakprijs Magic Efteling Award gewonnen
…Martijn Martell zijn handen hypermobiel die heel handig van pas komen tijdens het goochelen
…Martijn Martell zal daar waar mogelijk de gasten met zijn zakkenrol-praktijken verbazen

Wilt u meer informatie van Martijn Martell?
reCAPTCHA is required.
Goochelaar LOUIS BAERTS
Goochelaar MICHEL BEUGELSDIJK
Menu