DRESSED IN AIR

Dressed in Air staat voor luchtig opzienbarend entertainment op elk event!

Dressed in Air biedt een uniek stukje entertainment tijdens uw event, congres, modeshow of ander soort gelegenheid. Eén of meerdere professionele ballonkunstenaars zullen in het zicht van de gasten hun kunstwerken  “opbouwen”. Er wordt ter plekke één of diverse kledingstukken gemaakt die de gasten vervolgens aan kunnen doen. Hilariteit alom!

Gerard Joling & Louis Baerts dressed in air

Zou u zich kunnen bedenken dat er met ballonnen een feestelijke maar vooral luchtige kledinglijn gecreëerd zou kunnen worden? Onze ballonkunstenaars zijn daarin gespecialiseerd en kunnen een diversiteit aan kledingstukken maken.

Een bruidsjurk, een fleurige pantalon, een galajurk of een hoge hoed….dress to impress met DRESSED in AIR.

Ook bestaat de mogelijkheid om dit bijzondere entertainment in te zetten tijdens bijvoorbeeld een modeshow. Als korte break of als extra showelement. Samen met de couturier zullen we kijken in welk thema de kledingstukken van ballonnen gemaakt kunnen worden. Die vervolgens door de modellen geshowd kunnen worden. Thematisch kunnen onze kunstenaars altijd wel uit de voeten, met huisstijl kleuren is ook helemaal geen enkel probleem.

Dressed in Air is te zien geweest in Life & Cooking van Carlo Boszhard en Irene Moors. Hier had ballonkunstenaar Louis Baerts o.a. een pantalon van ballonnen voor Gerard Joling gemaakt. Die hij met trots aan het Nederlandse publiek op televisie showde.

Naast Dressed in Air verzorgt ballonkunstenaar Louis Baerts ook:

Vorig bericht
GAMESHOW4KIDS door Louis Baerts
Volgend bericht
TABLE-MAGIC door Robin Matrix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu