BALLOONING door ballonartiest Michel Beugelsdijk

Veel opdrachtgevers kennen Michel Beugelsdijk alleen als goochelaar, maar hij beschikt over subliem goeie vaardigheden als het om ballooning gaat. Michel gaat net even anders aan de slag als zijn andere collega’s in ballooning bij Dutch Magic. Daar waar de andere creatief aan de slag gaan met grote sculpturen, houdt ballonartiest Michel het bij het iets kleinere werk. Honden, katten, krokodillen en papegaaien…u roept….Michel draait! Zelfs een bos bloemen of een fantasie hoofdtooi gaat hij niet uit de weg.

Ballonartiest Michel Beugelsdijk goochelt in een mum van tijd de leukste creaties uit zijn vingervlugge handen. Ballooning van Michel Beugelsdijk is perfect in te zetten op feesten waar kinderen aanwezig zijn, in een winkelcentrum, tijdens een promotieactie of gewoon bij u thuis. De kleurige ballonnen zijn op zich al een feest, maar helemaal als Michel met zijn ballooning aan de slag gaat, dan is het feest pas helemaal compleet. Zijn enthousiasme, stijlvolle presentatie, humor en leuke balloncreaties zorgen ervoor dat u uw gasten, het winkelende publiek of potentiële klanten u dankbaar zullen zijn dat u voor ballooning van Michel Beugelsdijk heeft gekozen.

Speel uzelf in de kijker!

PROMOTIEACTIE
Ballooning van ballonkunstenaar Michel Beugelsdijk is perfect inzetbaar voor luchtige promotieacties. Denk daarbij eens het promoten van uw product, uw bedrijf of winkel of uw slogan. Michel zal potentiële kopers trakteren op een stukje entertainment waarbij hij met zijn balloncreaties iets van u “weg kan geven”. Mensen vinden het altijd leuk om iets te krijgen. En als dat ook nog eens met veel positiviteit – en in dit geval met een balloncreatie – overhandigd wordt, zullen zij u langer herinneren dan een statige flyer die waarschijnlijk in de prullenbak verdwijnt. Daarom speelt u zich geweldig in de kijker bij toekomstige kopers, met deze luchtige vorm van entertainment. Dus een optreden van ballonartiest Michel Beugelsdijk geeft gegarandeerd een toegevoegde waarde.

,
Vorig bericht
TABLE-MAGIC door goochelaar Michel Beugelsdijk
Volgend bericht
PRESENTATIE door goochelaar Michel Beugelsdijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu