PRESENTATIE door goochelaar Michel Beugelsdijk

Bent u op zoek naar een presentator met nét even iets méér?

Dan is een presentatie van entertainer en goochelaar Michel Beugelsdijk zeker iets voor u! Inmiddels wordt hij vaak gevraagd in Holland Casino vestigingen om de presentatie op zich te nemen van een programmering die zij op bepaalde avonden aanbieden. Ook wordt hij veel gevraagd om tijdens grote evenementen als presentator het programma aan elkaar te praten. Waarbij hij sprekers aan- en afkondigt en artiesten op een onnavolgbare wijze introduceert. Onlangs was hij nog te zien bij Serious Request in Breda om daar een avond de presentatie te verzorgen.

Daarom net dat beetje meer!

Michel Beugelsdijk is niet zomaar een presentator. Naast zijn presentatietalent heeft hij veel meer mooie talenten. Hij is onder andere goochelaar op een hoog level. Tevens brengt hij brengt luchtig entertainment in de vorm van ballooning. Daarbij kan hij ook nog eens zingen. Kortom: een allround artiest mag hij zichzelf wel noemen! Met een dosis humor, zijn tomeloze enthousiasme en zijn magic steels maakt hij van een presentatie net even iets meer. Daar waar “gewone” presentatoren stoppen.

Hij gebruikt bijvoorbeeld zijn magie als een kort intermezzo om een spreker of artiest aan te kondigen. Dit geeft net een beetje meer vorm aan uw programma. De gasten zullen verrast zijn van deze leuke manier van presenteren. Indien u inhoudelijk iets aan de gasten zou willen vertellen, dan draait Michel daar zijn hand niet voor om en ook dat kan met een magisch impuls in het programma ingelast worden. Hij kan zelfs, op aanvraag, een spreker of artiest, tevoorschijn goochelen en als er iemand in het zonnetje gezet mag of moet worden pakt entertainer, presentator en goochelaar Michel Beugelsdijk dit op ludieke wijze aan.

Wij kunnen met recht zeggen dat u met een presentatie van Michel Beugelsdijk nét dat beetje meer in huis zult halen!

Naast een presentatie verzorgt goochelaar Michel Beugelsdijk ook:

Vorig bericht
BALLOONING door ballonartiest Michel Beugelsdijk
Volgend bericht
KINDERSHOW door goochelaar Michel Beugelsdijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu